Lost On Arrival (Naked Music)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Eclectisch mixalbum met zwoele deephouse als rode draad


Intro: Lost On Arrival is: 'A non-stop, dirty-disco-dubby-electro-techhous mix for pure dancing pleasure'. En in deze tijd natuurlijk ook vacation pleasure! Plof daarom - met een Coronaatje in de hand - neer in je strandstoel, zet de repeat button van je diskman aan, geniet en droom weg op de warme, exotische dansmuziek van Naked Music.

Tekst: Marcel

Genre: disco, dub, electro & deephouse.
Bijzonderheden: Naked Music, het Amerikaanse deephouselabel van dj/producer Miguel Migs, doet eens gek met haar nieuwste release. 'A non-stop, dirty-disco-dubby-electro-techhous mix for pure dancing pleasure', zo staat vermeld in de biografie. Dat moet de eclectische muziekliefhebber wel bekoren. Subtiel worden verschillende stijlen aan de man gebracht. De rode draad blijft echter de zwoele deephouse die we van het Naked-label gewend zijn. En echte techhouse is op het schijfje niet te bespeuren, daar zijn de baslijnen te diep voor. De verschillende uitstapjes naar aanverwante dancestijlen maken de mix even aantrekkelijk als veelzijdig.
Hoogtepunt: Cosmic Force - Chocolate Starfish (Dimitri from Paris remix) / Switch - Get Ya Dub On (Jimpster Remix)
Dieptepunt: .
Aanrader, twijfelgeval of bagger? Aanrader. Maar dat is geen verrassing. Alle albums die op Naked Music verschijnen, zijn aanraders.
Als je dit goed vindt, luister dan ook eens naar: Tom Middleton - Sound of the Cosmos (Hooj Choons)
Oordeel: 8

Naked Music

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws