Tosca - Different Tastes of Honey (G-Stone)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

Het befaamde Weense label G-Stone Music gooit maar weer eens een remixverzamelaar op de markt. Dit keer is het Honey van Tosca (Dorfmeister & Huber) dat maar liefst dertien keer door de mengtafels werd gehaald.

Vier dames die zichzelf en elkaar naar hartelust insmeren met honing. Zwoel bewegende lichamen waar de honing al snel in dikke klodders vanaf druipt. Handen die gretig op zoek gaan. Tongen die nog gretiger het werk doen. Vier glimmende lichamen, vier paar handen, evenveel paar borsten, vier tongen en een goed gevulde pot honing. Op TMF is al even de clip te zien die het nieuwste remixproject van het Weense G-Stone Music, het label van Kruder & Dorfmeister, promoot.



Luisterfragment Tosca

Onder de naam Tosca brachten Richard Dorfmeister en Rubert Huber enkele jaren geleden het album Suzuki uit. Het werd wereldwijd een succes en geen loungeverzamelaar kon de laatste jaren zonder een track van dit album. Zwaar berookte dubby ritmes, betoverende melodieen, sensuele stemmen en prachtige soundscapes. We kregen al een Suzuki In Dub album vol remixen en alsof dat nog niet genoeg was, krijgen we nu de track Honey die maar liefst dertien keer door de mengtafels werd gehaald.

Het draait allemaal om de stemsample "I Want My Honey" die zwoel kreunend uit de speakers komt zetten. Het is het basisingredient waarmee de dertien remixers aan de slag zijn gegaan en waaronder we de bekende lome dubritmes horen naast Braziliaans getinte deephouse. Maar net zo goed funky electro en een verdwaalde discotune. Zoals altijd biedt het Weense label minder voor de hand liggende dj's en producers, veelal ook uit eigen stal of uit de Weense scene, de gelegenheid hun kunsten te botvieren op het sensuele origineel. Namen als The Funky Lowlives, Freedom Satellite, Supatone, Faze Action en Biggabush staan garant voor een aantal voortreffelijke uitvoeringen waarbij de stemsample geknipt, geplakt, echoend, vervormd en repeterend voorbij trekt. En al zien we liever weer eens wat verrassend nieuw werk van het befaamde duo zelf uitkomen, met deze remixverzamelaar kan je toch ook weer een uurtje aangenaam weg dromen.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws