Ian Pooley - Since Then (V2)

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
music

"Attention! this man is a house music genius" - The Face
"Truly joyful" - Mojo


De internationale muziekmedia winden er geen doekjes om, want het tweede album van de Duitse houseproducer Ian Pooley wordt als het ware aanbeden! Het is nog maar twee jaar geleden dat zijn geprezen debuutalbum 'Meridian' uitkwam. Het is dan ook verbazingwekkend dat Pooley zo snel met een nog mooier, dieper en sfeervollere vervolgplaat, muziekvriend en vijand verrast.

Het nieuwe album 'Since Then' is het vervolg op het debuut van de Duitser. Daar waar de sound op 'Meridian' doordrenkt was van de groovy techno en sfeervolle deephouse, gaat 'Since then' verder en veel dieper. Daarnaast wordt er een gezonde dosis latin, funk en disco aan toegevoegd. Neem nu de floor fillers 'Bay Of Plenty', 'Coracao Tambor' en het heerlijke 'Balmes' (vloervuller september). Deze tracks zijn met liefde bereid door een meesterproducer met een doel: mensen, met behulp van Brazaliaanse ritmes en gefilterde discohouse, lekker laten swingen!

Natuurlijk is het logisch dat een producer van het kaliber Pooley geregeld wordt gevraagd om verscheidene artiesten te remixen. Carl Cox, Green Velvet, Sven Vath en Laidback Luke wilden hun muziek maar al te graag linken met de sound van Ian. Daarnaast wordt hij vaak geboekt op de grote feesten en in de beste clubs ter wereld. Zo draaide hij twee jaar geleden op I Love Techno en staat hij zaterdag 14 oktober in de Fuse. Alle nieuwsgierige Hollanders opgelet; zaterdag 11 november kun je hem bezichtigen in de Escape tijdens Chemistry. Kwaliteit gegarandeerd!

Luisteren naar Since Then

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws