Varen in een hot tub

Ivo Mollemans | 29 april 2013
onbekend


Genieten van een warm bad terwijl je aan het varen bent? Het is misschien lastig voor te stellen, maar met de HotTug wordt dit realiteit. Deze boot is gevuld met warm water, waardoor je stomend door de wateren van Nederland kunt dobberen.

Het varende bad is ontworpen door Frank de Bruijn. Deze meubelmaker woont zelf op een boot en had geen plek voor een hot tub, daarom bouwde hij er één om naast zijn boot te leggen. Toen hij eenmaal af was, kwam hij op het idee om het bad te laten varen. Vanaf dag één trok deze boot de aandacht en kwam er vraag naar. HotTug is hard op weg groot te worden.

hottuggDe 1800 liter die in de boot gaat, wordt door een houtkachel verwarmt tot 38 graden. Zo krijg je de mogelijkheid om ook ’s winters heerlijk te kunnen varen, zonder dat je het koud hebt.

De HotTug is te koop in elke kleur en de prijzen beginnen vanaf ongeveer 10.000 euro. Heb je niet zo veel geld, dan kun je de HotTug ook huren. Dit kan vanaf Ijlst (Friesland) en Rotterdam. Met de HotTug kun je tussen de 2,5 en 8 uur varen en er is plek voor ongeveer zeven personen. 

Ga voor meer info naar www.hottug.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws