Drie dagen non-stap raven in de Mary Go Wild

Lucas Boon | 17 oktober 2015
onbekend


My house is your house and your house is mine - een slogan die naadloos aansluit op het gedachtegoed van Mary Go Wild. De populaire dance-shop aan de Zeedijk houdt drie dagen open huis voor alle rave-liefhebbers van het Amsterdam Dance Event.

maryrij

Hoewel, open huis. De raves zijn populair en de kelder van de winkel is klein. Gevolg: ellenlange rijen voor de deur. Mary hanteert een first in first out-beleid. En eenmaal binnen, wil je er niet meer weg. Gemiddelde wachttijd loopt dus zeker op naar een uur, maar dat lijkt niemand te deren. Men wacht geduldig in de miezerregen, soms wel anderhalf uur.

Maar goed, dan krijg je ook wat. Want met rave, bedoelen we ook rave. Ofwel: het plafond is laag, het is er bloedheet en de zweetdruppels vallen zo van het plafond je biertje in. We zijn midden op de dag binnen, maar soms waan je je even op een uitzinnige afterparty ergens vroeg in de ochtend. Overigens zullen er ook zeker bezoekers van hun vorige afterparty richting de Mary gerold zijn. Het is immers ADE, dus waarom niet?FullSizeRender

Ieder uur ontvangt Mary een nieuwe dj en ditmaal is het Tommie Sunshine die achter de decks staat. Loeiharde en opzwepende beats dus, de crowd gaat helemaal uit zijn stekker. Met zijn karakteristieke lange haren slingert de house-techno-dj uit Chicago de ene na de andere techno classis de kelder in.

marytommie

Sowieso hebben de grootste artiesten er gestaan. En dat geeft al aan hoe Mary verwikkeld zit in de scene. Want Steve Rachmad komt echt niet zomaar in een keldertje van 10 bij 4 een set van twee uur draaien. Mary zit bovenop de scene - letterlijk. Als je je dus even wil losmaken van alle conferenties, panels of juist de gigantische stadionfeesten, dan is Mary Go Wild een must go. Sfeer, karakter, beats - Mary Go Wild heeft het allemaal.

Ook meemaken? Mary is vanavond (17 oktober) open tot 20:00 uur. Ga hier naar toe voor meer informatie. 

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws