Party Report: Starbeach Beachflirt

Peter Güldenpfennig | 26 augustus 2013
party reports


Starbeach Beachflirt

Waar: Starbeach, Chersonissos
Reporter/foto's: Gloria van Breukelen
Line-up: Kenneth G, Quintino

Van de studio van De Wereld Draait Door tot de borsten van Pamela Anderson: alles lijkt groter op tv. Ditzelfde geldt voor de feesten van Starbeach. Maar toch maakte de oppervlakte het er niet minder om. In Chersonissos weten ze wel hoe ze los moeten gaan.

Starbeach

Starbeach is het walhalla van Chersonissos. Overdag ben je van harte welkom om op een strandbedje te genieten van de Griekse zon, is er drank in overvloed en koel je af door het nemen van een duik in het zwembad. Daarnaast is er voor de feestvierende vakantieganger iedere dag om half 5 een schuimparty (die je je misschien nog wel kunt herinneren van de partycam’s op TMF) en zijn er verschillende kraampjes en restaurantjes. Een aantal meter verder heb je het strand en de zee, waar je verschillende watersporten kunt beoefenen of -voor de echte waaghalzen- kunt bungeejumpen!

Driemaal per week worden de strandbedjes ’s avonds weggeschoven en maakt Starbeach plaats voor de feesten Neon Lovestar, Beachflirt en Recovery. Clublife Magazine was uitgenodigd voor het feest Beachflirt op 19 augustus met als top-act niemand minder dan de Hollandse dj Quintino!

Beachflirt

Bij de entree werden we uitgenodigd om als echte Starbeach-modellen op de foto te gaan. Tevreden met het resultaat, snelden wij ons richting het feest: Partytime! Het was nog redelijk rustig, maar de sfeer zat er al goed in. Dj Kenneth G warmde het publiek al lekker op, maar het was toch wachten tot de grote held het podium ging betreden.

Beach_flirt_2En daar stond hij dan: Quintino! Het witgeklede publiek (de dresscode) ging compleet uit haar dak op zijn grootste producties en de nieuwste hits. Hij werd bijgestaan door MC Goodgrip en de wulpse danseressen aan weerszijden maakten het plaatje compleet. Het feest duurde helaas maar tot middernacht waarna het overgrote deel van de feestgangers zich snelden naar de barstreet van Chersonissos.

Beschilderde mensen, dansende mensen, schreeuwende mensen en alle handen in de lucht. Zo kijk ik terug naar Beachflirt. Maar wat juist het opvallende is, is dat weinig tot geen van deze mensen Nederlanders waren. Ze waren wel op het feest, maar als het gaat om losgaan hebben Nederlanders nog veel te leren van het aanwezige Engelse en Israëlische publiek!

20th birthday

Starbeach bestaat alweer 20 jaar en viert dit op een speciaal festival gedurende 6, 7 en 8 september! Afrojack is inmiddels benoemd tot hoofdact, maar ook de rest van de line-up liegt er niet om. Denk hierbij aan: Ferry Corsten, Benny Rodriguez en Roog. Wil jij hierbij zijn? Dit kan al vanaf 200 euro! Check de website voor meer informatie: www.starbeach.tv/reunion

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws