Flashbacks: juni 2013

Rick Francissen | 24 september 2013
party reports


Het festivalseizoen zit erop en daarom blikken we elke dag terug op een zomermaand. Deze keer bekijken we waar we in juni allemaal zijn geweest. Het was in ieder geval een hele drukke maand vol feesten.

openairDe eerste dag van juni kon het feest gelijk losbarsten op het circuit in Zandvoort. Het Click Circuit festival was met een originele locatie en goede techno een mooi begin van de maand juni. Ondanks een paar minpuntjes zeker de moeite waard.

Het volgende weekend konden we naar Amsterdam. Hier was het Amsterdam Open Air festival. Het was hier ontzettend druk maar de muziek en sfeer was hier wel heerlijk. Het was jammer toen het weekend weer voorbij was maar gelukkig hadden we nog genoeg andere feesten in het vooruitzicht voor de komende weken.

In Breda gingen we naar Pussy Lounge: at the park. Op 15 juni reisden een kleine 5000 man af naar dit feest om los te gaan op muziek verschillend tussen dubstep en top 40. Uiteindelijk kon iedereen hier zijn energie nog opmaken in het laatste uurtje hardcore. Dit maakte de avond samen met een vuurwerkshow tot een prachtige afsluiter. Kortom een heerlijke dag en daarbij ook nog eens prima festivalweer.

dreamfieldsDiezelfde dag was er ook een nieuwe editie van Neonsplash. Deze keer in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Het andere deel van onze crew ging hier naartoe om te kijken of deze editie beter was dan die in Maassilo in Rotterdam. De line up was in ieder geval een stuk beter en de locatie was groter. Wil je weten hoe onze avond in de HMH was, lees dan even het party-report.

Nu moesten we ons klaarmaken voor het eerste grote festival van het jaar: Defqon 1. In het weekend van 21, 22 en 23 juni zijn we daarom afgereist naar Biddinghuizen om hier drie dagen lang keihard te feesten op hardstyle. De dagen gingen helaas weer veel te snel voorbij. Wij gingen voldaan en uitgeput naar huis want ook volgend weekend stond er weer een enorm programma klaar.

awakeHet laatste weekend van juni. Wij hebben ons moeten opsplitsen want we wilden eigenlijk geen festival missen. Er waren maar liefst vier verschillende feesten waar wij naartoe zijn geweest met om te beginnen Dreamfields. Hier konden we op vijf verschillende stages los gaan op onder andere latin-, electro- en progressive-house. In ons party-report lees je meer over de hoogte- en kleine dieptepunten van Dreamfields.

In Spaarnwoude was er een compleet ander festival aan de gang. Hier was namelijk Awakenings 2013. Het technofestival waar iedereen op zeker acht stages kon dansen op techno, deephouse en techhouse. Met ook hier een lekker zonnetje in de loop van de middag was dit een waanzinnige ervaring. Om een goed beeld te krijgen van de sfeer kan je de aftermovie bekijken.

Zondag konden we opnieuwe afreizen naar Spaarnwoude. Op dezeflde plek als de dag ervoor konden we nu genieten van een heerlijk zonnetje en latinhouse. Latin Village bestond in totaal uit zes stages en was daarmee iets kleiner dan Awakenings. Dit deed echter niets af van de sfeer of kwaliteit van het festival want alles was tot in de puntjes geregeld.

summerfestivalTerwijl meer dan de helft van onze crew een fantastisch weekend had in Nederland waren enkele anderen naar Antwerpen gegaan want hier vond het jaarlijkse Summerfestival plaats. Zaterdag en zondag hebben wij hier kunnen springen, dansen, chillen en vooral kunnen genieten van muziekstijlen uiteenlopend van dubstep tot hardstyle en progressive. De line-up was meer dan goed en het weer was overdag niet beter te wensen. Het festivalterrein was lekker ruim opgezet en had in totaal negen stages. in tenten of lekker in de open lucht feesten, het was allemaal mogelijk.  Met twee prachtige afsluiters van Hardwell en Nicky Romero in combinatie met een vuurwerkshow was dit toch wel een van de hoogtepunten van juni. Bekijk ook hier de aftermovie zodat je de sfeer nog beter kunt proeven.

Check ook onze terugblik op de maand juli. Dit was wat weer betreft een absolute top maand!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws