Flashbacks: september 2013

Rick Francissen | 27 september 2013
party reports


Het einde van de zomervakantie is voor de meesten voorbij, het zomerweer wordt steeds iets minder en het is dus aftellen naar de herfst. Wij hebben in ieder geval nog genoten van de laatste paar festivals deze zomer.

In het eerste weekend van deze laatste festivalmaand hadden we gelijk alweer een mooi programma. Laundry Day in België en Q-Base in Duitsland. Wij splitsten ons weer op om verslag te doen van deze twee mooie nazomerfestivals.

l1Laundry Day was een groot festival met maarliefst elf stages. Ook de line-up was niet verkeerd, met headliners als Steve Aoki en Dimitri Vegas & Like Mike. Buiten de progressive en electro sound kon je echter ook genieten van techno, hardstyle of dubstep. De aankleding van het festival was ook erg goed gedaan en wij hebben een heerlijke dag gehad in België.

In Duitsland was de aankleding minimaal maar sfeer misschien daardoor nog wel beter. Het festivalterrein van Q-Base bevindt zich namelijk op een oud vliegveld vol met hangers als stage-areas en landingsbanen. Wat ons betreft een ideale locatie voor een festival als Q-Base. Ook hier was de muziek helemaal top. Meer details over Q-Base lees je terug in ons party-report.

De week daarop gingen we naar het Fuze Outdoor Festival. Dit festival gelegen in Veenendaal spreidde zich uit over twee dagen. Uiteenlopende muziekstijlen en een hele gezellige sfeer hebben ons het hele weekend mee weten te slepen.

qjDit weekend waren er echter nog veel meer festivals. Ondanks dat we hier niet bij waren hebben we wel een erg goed beeld van deze feesten door verhalen die we gehoord hebben en filmpjes die we op Youtube gezien hebben. Een goed voorbeeld hiervan is het Into The Woods festival. Het festival dat plaatsvindt in een bos vlakbij Amersfoort. In een, door een bezoeker, opgenomen video zie je veel momenten vanuit het publiek. De video geeft een realistisch beeld door de handige GoPro-camera die gebruikt is om het festival vast te leggen.

Op het drielandenpunt in Vaals was het 321 festival. Met een sterke line-up was dit zeker een festival om in de gaten te houden. De aftermovie laat zien dat er uiteindelijk goed gefeest is in Vaals.

ade-sqHet laatste festival wat wij in de gaten wilden houden is het Summerlake festival. Vorig jaar was dit een groot succes zoals je kunt zien in de aftermovie. Wij houden dit Youtube-kanaal in ieder geval in de gaten want wij zijn ook wel benieuwd hoe het dit jaar is verlopen.

Nu zijn alle festivals wel echt voorbij. We kunnen ons opmaken voor de herfst en de winter waarin er zeker enorm veel goede clubfeesten te bezoeken zijn. Over ongeveer drie weken wordt het officieel, want dan barst het Amsterdam Dance Event los. Hier kun je als dance-liefhebber je hart ophalen. Check onze ADE sectie op de website als je nog op zoek bent naar een goede party.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws