ADE: party report Awakenings - Adam Beyer presents: Drumcode

Rick Francissen | 24 oktober 2013
party reports


 

Wat: Awakenings Drumcode
Waar: Gashouder
Wanneer: Zaterdag 19 oktober 2013
Reporter: Denise van Riemsdijkawake3
Fotograaf: Yannick van de Wijngaert (Awakenings)

De Drumcode, het label van Adam Beyer, brengt weer een bezoek aan de Gashouder. Dit was niet onopgemerkt gebleven want op internet waren enorm veel mensen op zoek naar een kaartje voor het, al lang, uitverkochte feest in de zogenaamde 'technotempel' van Nederland.

Eén met de muziek

Vanaf het moment dat de eerste dj zijn beats door de ronde club laat galmen zit de sfeer er goed in. Joel Mull bijt het spits af en wordt opgevolgd door de techno-schoonheid Ida Engberg. Zij staat hier zeker niet alleen om haar look, maar ook omdat zij een set vol variatie ten gehore komt brengen. Daarna komt de grote man: Adam Beyer. Drie uur lang weet hij het publiek mee te nemen in zijn lange opbouwen naar harde climaxen. De zware dreunende bass wist ook bij Joseph Capriati iedereen mee te nemen. Zeker toen het het nummer 'Chained to a dead camel’ voorbij kwam ging iedereen helemaal uit zijn dak. Len Faki had de eer om deze nacht af te sluiten. Dit deed hij stijlvol door subtiel toe te werken naar een climax waarin iedereen zich liet gaan op de muziek.

Prachtige club

Dat de Gashouder een bijzondere locatie is, is al bekend onder de meeste feestganagers. De ronde hoge 'gashouder' was net zoals bij elke editie van Awakenings versiert met prachtige verlichting.awake1 Veel lasers, simplistische lichten, hypnotiserende visuals, co2-canonnen en vuurwerk maakten het feest voor het oog minstens net zo interessant als voor het gehoor. De verlichting van het plafond was de kers op het puntje van de taart. Hier bewoog al het licht zich naar het midden van de zaal dat uitmondde in een enorme discobal die het licht overal de club in reflecteerde.

Goede service

De organisatie van de Gashouder had alles tot in de puntjes geregeld. Wachten op je drankje was niet aan de orde aangezien er genoeg barpesoneel aanwezig was. Verder was het erg aangenaam dat je een kluisje kon huren die je meerdere malen kon openen zonder er extra voor te betalen.

Super sfeertje

Ondanks de de gemiddelde leeftijd tijdens deze Drumcode special van Awakenings ietwat hoog lag met 27 jaar, was de sfeer enorm gezellig. Heel de avond was iedereen in een top stemming en genoot van de muziek, versiering, verlichting en de rest van de fantastische show die Awakenings voor ons had klaargezet.awake 2

De samenwerking tussen Awakenings en de Gashouder heeft wederom tot een enorm succes geleid. De twee partijen mogen trots zijn op wat ze hebben neergezet. Bij ons heeft het feest enorm veel indruk gemaakt en het zal nog lang in ons geheugen blijven hangen. We kijken alweer uit naar de volgende Drumcode night in de Gashouder tijdens de jaarwisseling (informatie volgt).

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws