Party report: At My House

Rick Francissen | 3 december 2013
party reports


atmyhouseWatAt My House
Waar: Discotheek Manhattan, Arnhem
Wanneer: Zaterdag 30 november 2013
Line up: Quintino, Tony Cha Cha, Timothy Fall, Ruben Vatilis, Don Cartel, Digital Skills, MC: Stanford
Reporter: Céline Iris Lysiane
Fotografie: Thijs Pausma

Wij zijn vanavond uitgenodigd door Dancevilla Entertainment om een kijkje te komen nemen in Discotheek Manhattan waar het hippe feestje At My House wordt georganiseerd. Het concept At My House is al een begrip in het westen van het land, vandaar dan ook de uitbreiding richting andere delen van het land.

Discotheek Manhattan

Zaterdagavond in Arnhem. De stad loopt vol met jongeren die op zoek zijn naar een leuke spot om de nacht door te brengen. Al snel lopen we een aantal dames tegen het lijf die de laatste flyers van At My House aan het uitdelen zijn. We lopen het hoekje om en botsten vrijwel meteen tegen een dikke rij voor de entree van Discotheek Manhattan op. Het is duidelijk dat hier wat leuks te doen is!

At_My_House_009

Eenmaal binnen aangekomen en jasje opgehangen gaan we door naar de muntenbalie. Ook hier staat een aardig wachtrijtje. Tijdens het wachten krijgen we een sterk sinaasappellikeurtje in een schattig theeservies aangeboden door een van de (At My) housewifes. De dansvloer is al goed gevuld tijdens de set van Tony Cha Cha en inmiddels wordt ook de 2de verdieping open gegooid.

At_My_House_007

Quintino

Tijdens de opkomst van Quintino gaan we helemaal los! Confetti knalt vanuit de DJ-booth richting publiek en de sfeer wordt er alleen maar beter op. De sexy House Wifes on stage zwepen de boel nog een stukje extra op met hun spectaculaire dansmoves. Wat ons betreft mag Dancevilla Entertainment zeker nog een 2de At My House organiseren in de Manhattan.

Tegen het einde van de heerlijke set van Quintino is het de hoogste tijd om richting huis te keren. Het is wat ons betreft een feit, óók in Arnhem kun je op een zaterdagavond goed op stap!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws