Party report: Sexy By Nature [zaterdag 15 maart]

Peter Güldenpfennig | 18 maart 2014
party reports


upl24036_600Wat: Sexy By Nature
Waar: Heineken Music Hall, Amsterdam
Wanneer: Zaterdag 15 maart
Line-up: Sunnery James & Ryan Marciano, Danic, Jaz von D, Oliver Heldens
Reporter: Charise Geluk
Fotografie: Clublife EDM Magazine

De eerste Sexy By Nature in de Heineken Music Hall is een feit. Zaterdag 15 maart was het dan eindelijk zo ver: de eigen show van Sunnery James en Ryan Marciano. Samen met Oliver Heldens, Jaz von D en Dannic wist het duo de Heineken Musical Hall volledig vol te krijgen. Het feest was helemaal sold out! Sexy By Nature bevat: sexappeal, een geheel eigen sound (electro sounds gemixt met latin), vele showelementen zoals vuur en visuals en een hoop energie. En al deze elementen kwamen prima naar voren in de show!

Baas in organiseren

Heineken Music Hall opende om 22:00 uur zijn deuren voor de feestgangers. Bij de ingang was meteen duidelijk dat de organisatie overzicht en gemak vooropstelden. Bij binnenkomst werd meteen duidelijk gemaakt waar de lockers, toiletten, garderobe en muntjes te vinden waren. Zo kon je beneden terecht voor munten, uitrijkaarten, lockers toiletten en eten en drinken en was boven de mogelijkheid om gratis je jas bij de garderobe te hangen.

De prijzen waren normaal: een locker kostte je 5 euro, voor 12 euro had je een uitrijkaart en je was 10 euro kwijt voor 7 munten.
Voor het gemak van de bezoeker was er in de kleine zaal plaats gemaakt voor een chique area. Hier kon je rustig genieten van het feest, wel bleef het de gehele avond vrij rustig in deze zaal. Overigens was het balkon ook open waar je overzicht had over de grote zaal en zittend kon genieten van de show.

Opbouwend

De show werd geopend door Oliver Heldens. Met zijn deep house-set wist hij een geweldig opbouwende opening te creëren. Hoewel de zaal nog niet volledig gevuld was wist hij er een goed feestje van te maken. Door zijn nummer ‘Gecko’ in te zetten, wist hij herkennen bij het publiek op te roepen waardoor het los barstte.

Nadat Oliver het spits af had gebeten, nam Jazz von D de draaitafel over. Hij draaide een set met harde beats. Hierdoor werd de avond weer verder opgebouwd naar een hoger en harder level. Zijn beats werden steviger naarmate hij langer draaide. Hij knalde zijn set uit met zijn versie van ‘ Dark horse’ van Katy Perry.

Dj Dannic ging hierna nog een stapje verder. Hij wist nog net het extra energie level te bereiken die nodig was om Sunnery James en Ryan Marciano te introduceren. Hij liet energieke house-beats door zijn set knallen. En maakte plaats voor wat klassiekers waarop lekker gedanst werd. De zaal raakte propvol en dat zorgde voor nog meer lossigheid in zijn set. De hit ‘Eat Sleep Rave Repeat’ als afsluiter van zijn set deed het goed bij het publiek.

20140315_sexy_by_nature-177_MG_8858

SJRM

En daar waren ze dan. Precies om 01:00 uur stonden Sunnery en Ryan voor het publiek, achter de decks! Danseressen kwamen tevoorschijn en het duo werd geïntroduceerd. Een top opening met mooie aankleding. De opening werd er stevig ingeknald met de sound die we kennen van de twee mannen: funky electro sounds met latin beats die erdoorheen verweven zijn. Bij zowel de dj's als het publiek kwam er een enorme hoeveelheid energie los.

Hun eigen nummers kwamen natuurlijk aanbod, zoals 'Sound of the Underground' en 'Triton', waarbij iedereen de melodieën kon meezingen. Maar ook oude nummers zoals 'Work' werden meerdere malen in hun 4 uur durende set gedraaid. Hoewel ze 4 uur lang draaiden, wisten ze elke minuut er nog harder tegenaan te gaan en meer los te maken bij het publiek. Het voelde als een gezellig feest waarbij een sfeer van samenzijn ontstond dankzij de beats van dit fantastische duo!

Sexy By Nature is een blijver. De naam is erg passend, het feest toonde de gehele avond sexyness in elk element. Een genot om hierbij geweest te zijn!

Plus

  • Opbouwende avond
  • Top dj’s
  • Gemoedelijke sfeer
  • Fijne organisatie

Min

  • Drukte bij toilet
  • Niet genoeg lockers

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws