Lobke Ruijs

Jelle de Melker | 3 november 2014
party reports

 

 

‘Ik heb onlangs mijn scriptie ingeleverd nadat ik drie maanden in Rio de Janeiro ben geweest voor Rio Music Conference. Een geweldige ervaring om mede deel uit te maken van het organiseren van zo’n groot dance event. Het is een beetje te vergelijken met Amsterdam Dance Event, maar dan op z’n Braziliaans zeg maar. Nadat ik terug kwam in Nederland wilde ik graag verder in dit wereldje bezig blijven. Toen heb ik gesolliciteerd op een stage bij Extrema, kon ik mooi wat werkervaring opdoen.’

 

 

Lobke timmert hard aan de weg om haar plek te veroveren in de dancescene. Dat ze al op 22-jarige leeftijd een interessante CV heeft opgebouwd is wel duidelijk! Met al haar ervaring kwam haar bedrijfje tot stand: 'Idili'. Idili is gericht op evenementenproductie en conceptontwikkeling.

Naast haar baantje en eigen bedrijf is Lobke ook zeer actief bij ons. Zo actief, dat ze vijf dagen lang voor ons aanwezig was bij het Amsterdam Dance Event! Met het all access-bandje van ons kon zij als overal heen. Ze ging als redactielid voor ons op pad bij zowel conferenties als events.

Benieuwd naar meer van Lobke? Wie ze is, wat ze allemaal doet en welke artikelen zij heeft geschreven? Check het op haar eigen teampagina!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws