Reporter Danielle Sienema

Jelle de Melker | 12 januari 2015
party reports


‘Welk feest ik het leukste vond? Dat is echt een onmogelijke vraag! Maar ik ben wel fan geworden van de Crazyland feesten, vooral omdat het themafeesten zijn. Er zijn dresscodes, het uitzoeken van je outfit zorgt dan voor veel voorpret. Het is qua sfeer heel anders. Ik hou ook van feesten als het Amsterdam Dance Event, maar als je er al vaker bent geweest en veel dj’s al meerdere keren hebt gezien, dan maakt het wat minder indruk.’

De Friese Danielle Sienema is sinds een aantal maanden actief bij ons als party reporter. Ze ging meteen aan de slag voor ons en dat deed ze meteen op de eerste avond van het Amsterdam Dance Event!

Naast haar bezoek aan Armada Night tijdens het ADE is Danielle voor Clublife Magazine op diverse events aanwezig geweest. Zoals Danielle zegt:'‘Qua muziek ben ik heel breed geïnteresseerd, ook bij feestjes. Ik ga veel naar house- en trancefeesten, maar ook wel eens naar hardstyle. Eclectic vind ik erg leuk, maar de feestjes zijn vaak qua sfeer minder. Het enige waar ik eigenlijk niet heenga zijn hardcorefeesten.’

Onlangs was Danielle aanwezig bij een bijzonder event van Crazyland. Je kon hier namelijk los gaan op verschillende stijlen, terwijl je aan het rondzwemmen was in het zwemcentrum de Tongelreep.

Het toffe aan Danielle is dat ze de ene week te vinden is op een specifiek event zoals Crazyland en de andere week net zo goed los gaat tijdens het 538 JingleBall Winterfestival.

Benieuwd naar tips en meer ervaringen van Danielle? Check het hier!

Wil je net als Danielle ook als party reporter op diverse events aan de slag gaan? Dat kan! Wij zijn altijd op zoek naar party reporters en/of fotografen. Je kan een mail sturen naar info@clublifemagazine.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws