Party Blog: Grand Closing Party [zondag 20 september]

Mark Hofman | 22 september 2015
party reports


Wat: Grand Closing Party
Waar: Beachclub Vroeger, Bloemendaal
Wanneer: Zondag 20 september
Line-up: Dyna, D-Rashid, Artistic Raw, Biggi, Outsiders, Divana Jones, Fullscale, Richie Lee, Patrick Paul, J-Vice, Robin Selecta, Giovanni Antoin, MC Ambush, MC D-Jay, The Twinstars
Naam Blogger: Shirley van der Bilt

Het einde van de zomer betekent niet alleen dat de outdoor festivals in ons land even op de agenda verdwijnen, het betekent ook dat de beachclubs de boel moeten afbreken voor de winterstop. Gelukkig doen ze dit niet zonder eerst nog een dikke closing party te geven. Afgelopen zondag vond de closing party van Beachclub Vroeger in Bloemendaal plaats.

Nog één feestje dan, om het af te leren...

Hoewel ik dit weekend op zaterdag al hard heb staan feesten op Summerlak, kon ik het niet laten om de closing party van Beachclub Vroeger afgelopen zondag aan me voorbij te laten gaan. Nog één keer genieten van lekkere beats in de frisse buitenlucht onder het mom van ‘het even af te leren’. Dus met nog een lichtelijke kater van de zaterdag vertrokken we rond etenstijd richting Bloemendaal om de heupjes heen en weer te wiegen op de latin beats die ons te wachten stonden.

Bij aankomst stond de club al goed gevuld. De beachclub was verdeeld in twee area’s. Het binnengedeelte was een area waar je lekker warm (lees goed warm) kon staan en een groot buitengedeelte waar de stage op grote hoogte was gebouwd wat er tof uit zag. Helaas was er weinig zon te bekennen, het wolkendek had besloten zich ook boven Bloemendaal te begeven. Echter was de temperatuur buiten prima en met de r&b en latin beats kon je je wel warm dansen. Tijd voor een drankje dus ik ging het gebruikelijke rondje in van munten halen en toiletbezoekje om vervolgens snel naar de bar te gaan. Dat rondje maakte ons wel gelijk zeven euro lichter. Het toilet bezoeken kost je een bandje van drie euro (drie munten) en een flesje Heineken of een wijntje kostte je vier munten. Maar ach, that’s Bloemendaal.

Heerlijke Latin House

Avonden als deze zijn eigenlijk een beetje een ´guilty pleasure´ voor mij. Het liefst sta ik lekker te feesten op muziek uit de edm-scene, maar zo’n avondje even de heupjes bewegen op heerlijke latin beats vind ik stiekem toch ook wel heel erg leuk. Bij Beachclub Vroeger ben je daarvoor in ieder geval aan het juiste adres. Na een drankje te hebben gescoord begaven we dan ons snel richting de grote stage buiten om alvast een beetje warm te dansen. Het was langzaam aan het vollopen dus vermaakten we ons ook met het kijken naar het publiek om ons heen. Want één ding is zeker, het publiek dat naar Bloemendaal komt, besteedt aandacht aan de looks. Een hoop mooie mensen dus. Al snel stond het buiten helemaal vol en toen D-Rashid achter de draaitafels verscheen barstte het feest los.

Time flies when you’re having fun

Zeg je latin house, dan zeg je Dyna. Deze man is een vaste waarde op de line-up van de Grand Closing Party van Beachclub Vroeger. Met de woorden ‘It’s Dyna’ door de speakers liet het publiek hun enthousiasme horen voor deze dj en de voetjes gingen weer van de vloer. Dyna’s set was over het algemeen lekker, maar had een aantal mindere momenten. Echter maakte hij dat wel weer goed door een leuke show neer te zetten. Grote ballonnen werden het publiek in gegooid maar helaas waaiden deze door de wind weer net zo hard weg (en stiekem was dat best wel grappig). Maar ook met give aways van t-shirts ter waarde van 100 à 120 euro van het merk My Brand en kaarten voor zijn eigen avond in The Box (Amsterdam) werd het publiek niet meer dan alleen zijn muziek vermaakt.

Ook aan lasers, schermen en live-entertainment was de gehele avond geen gebrek. De hoog gebouwde stage, veel ledschermen en een goede lichtshow leek het feest eerder een mini-festival. En daar houden we van. Artistic Raw sloot het laatste uurtje af. Minder latin maar wel keiharde beats en we konden nog even helemaal los tot 23:00 uur. Wat gaat de tijd toch snel als je het naar je zin hebt.

Beachclub Vroeger  2015 – The end

Hoewel ik voor nog één leuk feestje ‘om het af te leren’ richting Beachclub Vroeger was vertrokken ging ik met een heel ander gevoel naar huis. De belofte van Beachclub dat dit grootste, dikste, lekkerste en beste Closing Party van het strandseizoen ooit zou worden hebben ze namelijk hartstikke waar gemaakt. Het was namelijk niet een leuke avond, het was gewoon vet en niets minder dan dat. Helaas wel echt het laatste feestje voor deze beachclub van dit jaar en de bezoekers moeten nu wachten tot 20 maart 2016. Dan opent de beachclub  namelijk de deuren weer. Natuurlijk niet zonder een Grand Opening Party.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws