Nachttempel Verkiezing: Paard van Troje

Partyscene Redactie | 30 september 2008
party reports

Revu’s Nachttempel, de zoektocht naar de beste club van Nederland, is weer begonnen en Partyscene is uiteraard weer partner in dit spektakel. De 25 genomineerde clubs presenteren zich hier op Partyscene. Daarin vertellen ze hoe zij denken te gaan winnen en waarom zij de verkiezing moeten winnen.

Revu zoekt een waardige opvolger voor Las Palmas (Rotterdam), Paard van Troje (Den Haag), Doornroosje (Nijmegen) en Patronaat (Haarlem). De winnende club mag zich een jaar lang Revu Nachttempel 2008 noemen en krijgt een geldprijs van 10.000 euro om het Nachttempelfeest mee te organiseren.

Sannah Lasqad van het Paard van Troje aan het woord:

paard van trojeWaarom zouden jullie moeten winnen?

“Paard van Troje staat natuurlijk bekend als de club van de beste feesten van Den Haag. Zoals onder meer Hed Kandi, Los, Streamers, Haagenbasz, Sneakerz, Franchise en Naschoolse Opvang, om er maar een paar te noemen. We hebben regelmatig de grootste dj’s staan. We hebben daarnaast ook zoveel verschillende feesten waardoor er voor iedereen wel een feest is wat je echt niet wilt missen.”

Als jullie winnen, wat voor feest gaan jullie dan geven?

“Het thema van het feest wordt ‘alles kan in Den Haag’. We zullen dan zeker grote internationale dj’s hierheen halen. Dit willen we dan combineren met het onze lokale top op dance gebied. Want talent is er genoeg! Hoe het feest er precies uit zal zien blijft een verrassing. We gaan in ieder geval flink uitpakken.”  

Hoe gaan jullie stemmen scoren?

“Al onze ‘vriendjes’ oproepen om te stemmen en ook nieuwe vriendjes maken. We hebben al eerder gemerkt dat veel mensen graag op ons willen stemmen. We willen het daarom mensen zo makkelijk mogelijk maken om te stemmen. Daarom staat de link overal, op onze site, op de posters, in de duizenden e-mails die we versturen en in alle programmaboekjes.”  

paard van troje

Op wie zouden jullie stemmen, als je niet op je eigen club mag stemmen en waarom? “  “Het Patronaat. Zij zijn ook goed in zowel dance als concerten. Ze hebben vorig jaar natuurlijk al gewonnen, maar zijn net als wij onmisbaar in de dans scene van hun eigen stad.”  

Tenslotte, ontbreken er volgens jullie nog clubs die wel genomineerd zouden moeten worden?

“Er zijn hier in Den Haag natuurlijk ook nog andere clubs, maar er is er niet één die zo gevarieerd programmeert en groot is als Paard van Troje. Het antwoord is dus nee.”

Los in het Paard:

 

Meer info op www.paard.nl.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws