Metz on Sunday @ Prinsestheater, R'dam - 15 januari

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Jip Deluxe opent Metz-seizoen


Tekst: Rafael
Foto's: Sandy Rosbergen


Aankomende zondag 19 februari staat de volgende editie van Metz on Sunday alweer voor de deur. We hebben dan ook de impressie van de vorige editie bewaard om jullie warm te maken voor de volgende editie. Dit keer staat Rolini 4 uur achter de draaitafels om het weer een onvergetelijke Metz-zondagavond te laten worden. Thijstikel staat hem terzijde en samen zal dit dynamische duo het Prinsestheater weer op haar grondvesten doen schudden.






De laatste editie stond nog in het teken van "Welkom Thuis" na de zomerstop en inderdaad voelde het als een vertrouwde familiereunie. Hoewel er veel nieuwe familieleden aanwezig waren die als een aangetrouwd neefje of nichtje de Metz-familie kwamen ontmoeten zat de stemming er toch heel snel goed in. Geen hoogdravende en moeilijke dance maar pure plezier uit de speakers knallend. Miss Bunty had er klaarblijkelijk zin in en straalde als de prinses van de zondagavond. Eerlijkheidshalve dient daarbij gezegd te worden dat ze daarbij zware concurrentie had van GoldenWonderBoy.




Na de enerverende set van Rolini die de stemming al tot een dampend hoogtepunt had gebracht nam Jip Deluxe de plaats achter de draaitafels over en opende met Turn on the Music van Roger Sanchez zijn set. Hoewel we pas in januari zaten stegen de temperaturen tot tropische waarden.





De gedachte dat de wekker zich de volgende ochtend weer vroeg een weg zal banen door het gepiep in je oren van de muziek van de vorige avond verliest het op dat moment van de gezelligheid op de dansvloer van het Prinsestheater. Zo heb je bij het einde van de avond nog steeds het gevoel dat het nog wel even een uurtje door had mogen gaan.





Aanstaande zondag zal het dan ook weer een ongekend feest worden in het Prinsestheater en krijgt de voormalige bioscoop wederom zijn succesvolle avondvoorstelling terug die de bioscoop in de jaren 50 zo kenmerkend waren voor de bioscoop in Delfshaven.


Sunday February 19th
18.00 / 00.30 hr.
presale: E. 15,= (excl. fee)
Location: Prinses Theater
DJ'S: ROLINI (4 hr st), Thijstikel


Prinsestheater
Metzonsunday

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws