Hed Kandi @ Hotel Arena - Adam, 19 mrt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Uitverkocht, maar genoeg ruimte om te dansen


Afgelopen zaterdag vond Hed Kandi, The Disco Heaven Edition plaats in Hotel Arena. De klachten van de vorige editie waren: veel te druk en daardoor niet meer leuk. Gevolg: de organisatie had minder kaarten in de verkoop gedaan om de Hed Kandi fans toch tevreden te stellen. Dit was duidelijk merkbaar, maar op de een of andere manier was het vooraan op de dansvloer toch weer bommetje vol. Mike van Loon en Mark Doyle draaiden namens Hed Kandi in de grote zaal en Marcella was gast-dj in de tuinzaal.

Tekst en foto's: Saskia Wester


Opvallend aan de feesten van Hed Kandi is dat de dansvloer al vanaf het begin van de avond vol is. Ook vanavond is dat het geval, maar het is wel aanmerkelijk rustiger dan de vorige keer. Het ziet er naar uit dat de organisatie gehoor heeft gegeven aan de klachten van de Hed Kandi fans. Zoals altijd is de sfeer vanaf het begin af aan goed; vrolijke mensen, goede muziek in een prachtig versierde Hotel Arena.




Als surprise act staat Born 2 Funk achter de draaitafels van de grote zaal. Hij draait precies in de lijn van Hed Kandi en zorgt er voor dat het publiek al snel uitbundig staat te dansen. Een naam om te onthouden, die Born 2 Funk. Mike van Loon en Mark Doyle nemen het van hem over en houden met hun bekende, heerlijk dansbare, houseplaten het publiek in bedwang.




In de tuinzaal begint Marcella om 24.00 uur aan haar set. Houseclassics staan op het programma en ook zij heeft er zichtbaar veel zin in. Dat heeft altijd een goede uitwerking op het publiek. Allerlei bekende klassiekers passeren de revue en worden met gejuich door het publiek ontvangen.






Boven bij de grote zaal is er een stand van Biotherm neergezet, waar diverse zonnebrillen aan de man worden gebracht. Als er minder kaarten worden verkocht, is zoiets natuurlijk mogelijk. Op die manier kan je het publiek nog eens wat extra's bieden. Bij de Biotherm-stand kan je jezelf tevens laten opmaken. Ook lopen er diverse promotiedames in de zaal rond die proefmonsters van het product uitdelen.



Het is vanavond een stuk relaxter in Hotel Arena dan voorheen. Maar wat toch opvalt, is dat het publiek toch op de een of andere manier de drukte opzoekt. En wel midden op de dansvloer en vooraan bij de dj (in de grote zaal). Ook in de tuinzaal bij Marcella is het vol, maar gelukkig niet te vol en kan er zonder slag of stoot gedanst worden. Dit moet een vooruitgang zijn voor de klagende fans van het afgelopen feest.






Er zijn echter nog enkele minpuntjes te bespeuren, waar Hotel Arena verantwoordelijk voor is:

1) Zorg voor meer toiletten (een noodoplossing is dat mensen naar het andere gedeelte mogen voor een sanitaire stop), want naar het toilet gaan blijft een drama. Het kan zomaar gebeuren dat je 20 minuten moet wachten voor je aan de beurt bent.
2) Zet een keer met dit soort uitverkochte feesten wat meer personeel achter de bar. Het duurt zo achterlijk lang voor je een drankje kunt bestellen. Niet slim van Hotel Arena, want zet 4 man extra neer en je verdubbeld minstens de baromzet. En het barpersoneel zal dan misschien ook een keer zonder stress en met een glimlach je drankje in kunnen schenken.

En dit is niet iets wat alleen Love2Party irriteert, maar ook het gros van het publiek!

Hed Kandi
Mike van Loon
Hotel Arena

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws