Global Kitchen @ Winkel van Sinkel - Utrecht, 20 nov

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Utrecht op z'n best in de Winkel van Sinkel


Afgelopen zaterdag vond in het gezellige Utrecht de clubavond Global Kitchen in de Winkel van Sinkel aan de Oude Gracht plaats. De line-up maakte al duidelijk dat het niet zomaar een gewoon avondje stappen tussen de (voornamelijk) Utrechtse studenten zou worden. Victor Coral, Cleon Macnack, Erick E en Irvin (Wicked Jazz) stonden geprogrammeerd. Dat het in Utrecht zo los zou gaan, hadden we niet verwacht!

Tekst en foto's: Saskia Wester


De magie van Utrecht zorgt ervoor dat we graag weer eens een avondje gaan 'winkelen' in de Winkel van Sinkel. Overdag is de Winkel van Sinkel een soort Grand Cafe, waar je wat kunt drinken en eten. 's Avonds is het mogelijk om van een niet al te prijzig diner te genieten en om 23 uur gaan alle tafels en stoelen aan de kant en wordt er een goed feest gehouden. Ook beneden in de kelder is er een klein tapas restaurant, waar je voor het stappen eventueel lekker nog wat kunt eten.





Bij aankomst leek het in de kelder nog niet al te druk, maar boven was de zaal al flink volgelopen. Een hoop mensen zit nog wat te relaxen in het tapas restaurant, maar langzaam en zeker stroomt de dansvloer bij Irvin (Wicked Jazz) lekker vol. Bekende houseplaatjes zoals 'Calabria' (Rune) komen voorbij.




Boven in de grote zaal blijkt dat we tot onze spijt net Victor Coral hebben moeten missen. Cleon Macnack staat al te draaien en er komen leuke en wat nieuwe houseplaatjes voorbij. De sfeer is erg goed, zoals altijd in de Winkel. Misschien dat het met de stad Utrecht te maken heeft, want iedereen is altijd even aardig.



Cleon heeft de zaal goed opgewarmd en het publiek is klaar voor Erick E. Erick heeft zijn leukste plaatjes meegenomen en iedereen gaat dan ook helemaal los op zijn muziek. Hij heeft er zichtbaar veel zin in en dat heeft een goede uitwerking op het publiek.
Het is dan ook jammer dat het einde alweer nadert. Na veel herrie en gejoel wordt er nog 1 plaatje gedraaid, maar dan is het ook echt over. Helaas, want het had best nog wat langer mogen duren.




Volgende week Rockit in de Winkel van Sinkel, met Oscar Mulero (Esp), Heiko Laux (Kanzleramt/Berlin), Benny Rodriguez, Olaf Boswijk, Radical D & Minimal E. De volgende Global Kitchen vindt plaats op 4 december a.s. en de line-up ziet er als volgt uit: Rulers of the Deep feat. Meri, Nuno dos Santos, twstd dj contest winner.

Winkel van Sinkel

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws