Strictly Techno @ Waterfront - R'dam, 9 april

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Hoe Goed kan een Vrijdag zijn?


Strictly Techno staat sinds jaar en dag garant voor een goed technofeest in de Maasstad. Afgelopen vrijdag hadden gastheren Perry en Michel voor de tweede keer Gayle San uitgenodigd. Een vol Waterfront met uitgelaten clubbers en een sensuele dj maakten er een onvergetelijke avond van.

Tekst & beeld: Nash


In Waterfront, het intieme poppodium aan de Maas, krijg je altijd het idee dat je - ongeacht kledingstijl of uiterlijk - meer dan welkom bent. Het publiek is er veelzijdig en relaxed. Daarnaast is het entreebewijs betaalbaar, de alcoholische versnaperingen niet al te duur en de toiletten gratis. Wat wil de gemiddelde Nederlander nu nog meer?








Op een scherm kon je zien hoe geconcentreerd Gayle San aan haar set bezig was. Ze draaide een stevige set vol funky technoplaten, die ze - met behulp van drie decks - fijntjes aan elkaar mixte. De Singaporese schoonheid bracht het publiek via verrassende wendingen tijdens haar set meerdere keren in extase. Dit was voor alle bezoekers goed te volgen op een groot scherm dat links voor de dj-booth hing. Er waren dit keer geen lasers in de zaal te bespeuren. Die werden gecompenseerd door een aantal mooie lampen dat voor een prachtige aura boven het publiek zorgde.






Terwijl de grote zaal in het teken stond van beukende techno, lieten de heren van Moody Circus het publiek in het cafe met hun gevarieerde downtempo elektronica even bijkomen. Maar organisator Perry, die na Gayle San draaide, gaf de meeste bezoekers geen tijd om te rusten. Zijn mooi opgebouwde en op het einde stevige set hield menigeen gehypnotiseerd op de dansvloer.






Wederom een mooie aflevering van ST dus. En ook vanwege het volgende: wat bij menig technofeest een minpunt is (het kleine aantal vrouwen), was afgelopen vrijdag niet aan de orde. Want wat heeft uw Love2Party-reporter genoten van de vele aanwezige parels van vrouwen. Hoe dat ineens kon? Het zal die Goede Vrijdag wel zijn.

Waterfront

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws