Invited by Tiesto @ Panama - A'dam, 4 dec

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Tiesto draait trance .... en Radiohead


Klaarblijkelijk had Thijs op zijn feestje 'Invited by Tiesto' iets teveel mensen uitgenodigd. Een overvolle Panama en een drukkende hitte waren hiervan de gevolgen. Gelukkig konden beide de zin bij alle dancefreaks niet bederven, immers dit is de intieme sfeer waarin Tiesto zijn fans uitnodigde op deze pre-pakjesavond.

Tekst en Foto's:Hein




Geheel in stijl van de pakjesavond kreeg iedere bezoeker bij binnenkomst een waardebon, waarmee een gratis drankje verkregen kon worden aan de bar, een leuke manier van sponsoring en voor de bezoekers een leuk presentje om de avond mee te beginnen. Wat opviel op deze pre-pakjesavond was dat de Panama om 23.00 uur al redelijk vol was, dit alles natuurlijk omdat Tiesto om middernacht zijn set zou aanvangen.



Waar opwarmer Danny Rampling de voetjes maar af en toe van de vloer kreeg met wat het best omschreven kan worden als club-trance, was het overwegend oudere publiek toch duidelijk in afwachting van wat later komen ging. Fashionably late deed de man waarom het die avond allemaal draaide zijn intrede om 01.00 uur. Het publiek was duidelijk verheugd en onthaalde 'hun held' met luid gejuich.



Draaien zoals Tiesto dat kunnen er vast meer, maar er is er maar een die met het enthousiasme en de uitstraling van de beste dj van de wereld achter de tafels staat en dat is hijzelf. Zichtbaar genietend bracht hij het publiek van de ene extase in de andere. Dat Tiesto van vele markten thuis is bewees hij door Radiohead en Trance samen te laten smelten in een hartverwarmende plaat. Rond half vier deed Traffic Panama op zijn grondvesten schudden.



Verderop werd ook enige actie ondernomen.In de kleine zaal trakteerde Marnix, bekend van onder andere zijn eigen T Dansant feesten, het publiek op een heerlijke soulvolle set. Gaandeweg de avond werd het hier steeds drukker, daar in de grote zaal de drukkende warmte en de massa mensen sommigen teveel werd .



Op 29 januari van het volgende jaar zal de zevende en tevens laatste editie van Invited plaatsvinden, de zogenoemde Gold Edition. Vanwege het 1-jarig bestaan zal hier extra uitgepakt gaan worden en gerekend kan worden op een memorabele avond met niemand minder dan de wereldberoemde Engelse dj Pete Tong... Kaarten voor deze avond zijn reeds te verkrijgen op de website van Invited vermelde voorverkoopadressen.

Tiesto

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws