Audiobility @ De Hooizolder - Westkapelle, 7 nov

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Hardhousen in Zeeland


Vrijdag 7 november vond Audiobility plaats in Westkapelle. Met een line up met Danny D, Fausto en JP leek dit een soort HQ on tour te worden. Reden genoeg voor love2party om eens naar Zeeland af te reizen.

Tekst:RJ
Foto's:Albert & Wilco



DJ Gambit beet het spits af voor een nog lege zaal. Duidelijk werd dat Gambit een fan is van Marco V, want binnen no time kwamen zowel Godd als Simulated al voorbij. Vrij vroeg was ook Danny D gearriveerd. Om elf uur verscheen hij achter de draaitafels, en wat zette deze man een weergaloze set neer. Op de grote feesten als Impulz en Dance Valley en HQ draait Danny vaak als eerste en moet zich dan vaak wat inhouden. Deze avond was hij dat absoluut niet van plan. In rap tempo mixte hij de ene plaat na de andere in en gooide hij stevig de beuk er in. Danny gunde het publiek geen momentje rust, en het dak van de Hooizolder werd er bijna afgedraaid!




Qua publiek was het redelijk rustig in de Hooizolder, maar het aanwezige publiek was vrijwel allemaal op de dansvloer te vinden. Op het podium waren inmiddels de door de organisatie ingehuurde danseressen te vinden om het publiek nog meer op te zwepen. Hoogtepunt van Danny's set was de Jim Justice mix van Satisfaction.




Om 01.00 uur verscheen Fausto achter de draaitafels. Ook Fausto zette wederom een prima set neer met enkele platen die ook al op HQ XL te horen waren. Met zijn typische eigen stijl weet deze man er altijd een prima feest van te maken. Springend en fluitend achter de draaitafels legde hij de lat steeds een trapje hoger. Duidelijk was wel dat hij deze avond wat meer zijn best moest doen vanwege de voorgaande perfecte set van Danny D.




Na een applaus voor Fausto werd tegen drie uur JP verwelkomd achter de draaitafels. Net terug van een tournee door Japan, was nu Zeeland aan de beurt om veroverd te worden. Inmiddels was het in het achterkamertje van de Hooizolder ook erg gezellig geworden. Hier had men even tijd om nader kennis te maken met de organisatie en eventueel een praatje met de dj's. Het bier vloeide rijkelijk en het was hier echt beregezellig. Opeens stond JP ook in deze kamer en bleek dat het feestje alweer voorbij was. Time flies when you're having fun!




Voor Audiobility was het hun eerste feest op deze schaal, maar de plannen liggen klaar voor enkele nieuwe evenementen. Deze avond had er qua publiek wel meer mensen bijgekund. Qua sfeer en gezelligheid zal dit feestje moeilijk te overtreffen zijn. Ook de aankleding van de zaal en de beelden van de vj zagen er zeer verzorgd uit. En als je als beginnende organisatie drie top dj's weet te boeken, dan heb je je zaken goed voor elkaar. De relaxte sfeer en de topset van met name Danny D maakten deze lange reis naar Zeeland dan ook meer dan waard...





Audiobility

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws