Future @ Nighttown, R'dam - 4 april

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports




Het einde nadert nu echt en afgelopen vrijdag was het de eerste van de laatste drie Future-afleveringen. Nostalgie voert de boventoon. Een avond met alle (ex) Future residents, een avond met de allereerste buitenlandse gast, Billy Nasty en een avond met Michel de Hey solo. Wat uw reporter betreft, had afgelopen vrijdag net zo goed de laatste avond kunnen zijn, want het er goed gefeest in de kelder van Nighttown. Als het aanstaande en volgende week vrijdag weer zo gezellig wordt, dan kunnen we - voor zover mogelijk - terugkijken op een geslaagd einde.

Tekst en foto's:Sander


Benny & Michel

Jay Samuel

de Hey zelf



Jay en fam

MC Ron

Edwin Bazen


Allemaal waren ze aanwezig: Michel de Hey, Chord Symbols, Alfredo, Michel Steinbach (met een verscheidenheid aan mutsen en filmcamera), Benny Rodrigues (met nieuw kapsel), Edwin Bazen (met meerdere mutsen tegelijk), Jay Samuel, Berry van Gardingen en Nick K. Het zootje ongeregeld werd, voor zover je daarvan kan spreken, geleid door MC Ron Lunaparrrk. Speciaal voor de gelegenheid was er een rad van fortuin tevoorschijn getoverd. Hierop stonden alle namen van de aanwezige dj's en na een flinke spin aan het wiel, kwam het pijltje op een naam. Deze dj was aan de beurt en mocht een paar platen draaien.


Michel Steinbach



Chord Symbols


Maar ja, het was nou eenmaal feest en bij een feest horen alcoholische versnaperingen. De champagne speelde een belangrijke rol hierin. Mede daardoor werd het rad al snel buitenspel gezet en was het ieder voor zich achter de draaitafels. Zelfs zonder ras werd er nog druk gerouleerd en kreeg ieder zijn beurt. Muzikaal gezien was het eigenlijk verrassend goed. Iedereen had zijn beste platen uit de kast getrokken, wat resulteerde in een feest der herkenning. Ook werd er door alle dj's opvallend strak gedraaid. Het was ook goed druk in de kelder, die vooral gevuld was met het hardcore Future-volk en vele bekenden uit de Rotterdamse scene. Al met al een erg aangenaam feestje en een goede inleiding voor de komende twee vrijdagen.


de Hey & Sander/Extrema



Alvredo



Joachim


Preview Future invites Billy Nasty
Inderview De Heij over einde van Future
Review Billy Nasty @ Future 15 maart 2002