Pulse @ Van Nelle fabriek - Rdam, 15 feb

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Hoogte- en dieptepunten tijdens eerste aflevering van Pulse => Make Luv <=


Pulse was alles wat we er van verwachtten, en helaas ook waar we bang voor waren. Een vette line-up, op een nog vettere locatie. Maar ook een groot aantal teleurgestelde partyfans, die met hun kaartje niet meer dan de buitenkant mochten aanschouwen.




Dit was misschien wel het enige minpuntje. De Van Nelle fabriek is een fraai pand, zeker om een feest in te geven. Met behulp van een goede sponsor - die ook nog de oksels fris houdt - konden zo'n tweeduizend man genieten van o.a. Kevin Saunderson, Layo en Bushwacka, Laidback Luke en Eric E. Veel Amsterdammers leken de weg naar Rotterdam ook definitief gevonden te hebben. Het publiek was van alle soorten en maten en geniette op haar eigen manier. Naast ongecoordineerd housen en oud-hollandsch tasjesdansen was er plaats voor een potje breaken of relaxt loungen.

Over alle sorres, hoogtepunten, en diepgaande analyses over de aanwezige vinylkunstenaars lees je meer in in het onderstaande forum. Wie kan daar beste oordelen: onze reporter die per limo naar hotel New York werd gebracht? of de obezoekers en organisatie zelf? Precies, vind de waarheid ergens in het midden, of zoek de confrontatie en deel euforie en afgrijzen met mede-partygangers.

Foto's: Ian en Kirsten











Pulse

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws