Cruises To Pleasure @ Rotterdam, 10 aug

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Catamaran Castle dit keer in de Rotterdamse haven

Afgelopen zaterdag vond Cruises To Pleasure voor het eerst plaats in de havens van Rotterdam. Normaal vaart de Nederlandse boot 'Catamaran Castle' door de havens van Antwerpen, maar na FFWD besloot de organisatie om het maar eens in de Maasstad te proberen.

Tekst en foto's: Jos Kottmann

dj Phill






De dresscode voor deze editie van Cruises To Pleasure was Ibiza Blues. Dat levererde veel lekkere zomerse shirtjes met luchtige broeken onder de bezoekers op. Een enkeling zocht het wat extremer op en trok alleen een paar bondschoenen met een slipje aan. Maar ach, dat mocht de pret natuurlijk niet drukken.





Bongo Alan

Omstreeks 12 uur stapten we de boot op, we waren een van de allereersten. Bij Cruises To Pleasure gebeurt het wel vaker dat het er pas laat druk wordt. Op het middelste dek stond dj Phill te draaien, een dj uit Antwerpen die elke eerste zondag van de maand op het feest Studio 54 draait in de club Red Or Blue. En een set van dj Phil betekent vooral veel zwoele house! Beneden stond Mar Y Sol achter de draaitafels. Het werd ook al beetje bij beetje voller en gezelliger. Kortom: het feest begon op volle gang te komen!



Jo Mills



Er liepen zoals gewoonlijk veel enthousiaste mensen rond in zeer extreme kleding. Mar Y Sol liet weer eens horen waarom ze steeds vaker op de belangrijke evenementen draait. Helaas kon ze er niet echt lekker inkomen, want toen het een beetje druk begon te worden, werd ze alweer afgelost door de volgende dj. Die volgende dj was Jo Mills. Jo Mills draait geregeld op Ibiza in clubs als Pacha, Privilege en Amnesia. Ze heeft wel eens een tracks geproduceerd samen met Danny Tenaglia en met Youself. En is vorig jaar door bladen als Ministry en Muzik uitgeroepen tot een van de beste dj's in Engeland. Haar draaistel is erg housy, maar kan soms in de progressive-hoek duiken. Dat is op zich niet erg, maar op een feest als Cruises To Pleasure levert dat gapende gezichten op...






Inmiddels was dj Roog op de middelste etage begonnen met zijn set. Met heerlijke clubbie nummers bracht hij de mensen massaal aan het dansen. Het was alweer half 3 geweest en dat betekent dat de boot aan zijn ronde, langs de havens van Rotterdam, was begonnen.
De boot heeft tot 5 uur rondgevaren. Aan wal heeft ze staan wachten op Benny Rodrigues die zoals gewoonlijk altijd te laat is. Benny arriveerde iets over half 6. Hij mocht het gelijk van dj Roog overnemen en de avond afsluiten. Het werd buiten langzaam maar zeker al wat lichter en de meeste mensen verlieten de boot voor 7. Zij hadden ook al een lange dag achter de rug vanwege FFWD of moesten nog helemaal terug naar Belgie rijden. De laatste kluit mensen die nog aan boord bleef had Benny ook helemaal naar zijn hand. Het was nu volledig licht buiten en de sfeer bleef gemoedelijk. Dit tot iets over achten, toen Benny zijn laatste plaat op de draaitafels legde en iedereen moe, maar voldaan (hoe clichematig ;-) de aftocht inzette.



Anthony, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Het was een leuk feestje op het water!!!

Luxure Punk Juni 2002
Viva Maxima 13 April 2002
Dolls 8 December 2001

Cruises To Pleasure

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws