Chillnight Special Afterparty @ Pacha, 29 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports



Zondag 28 july'02 is de laatste zondag van de maand dus tijd voor Chillnight Special the Last in de Pacha aan de Boompjes 751 te Rotterdam.

Dj's: Dj Jose (lexion), Dj Melvin W (Chill night), Dj Mike (crazyland), Dj Quest (Pacha).

Om 06h30 stond er al een rij voor de deur met popelende party people om toegelaten te worden tot de Pacha (voorheen Maastheater nu het broertje uit Ibiza). Dj Jose opende het bal terwijl de meeste een plek op de dansvloer zochten of chillend op de banken genoten. De super lekker zittende rode banken die iedereen in z'n huiskamer zou willen hebben werden al snel overbodig toen het tempo werd opgevoerd en niet meer losgelaten werd.



Op aanraden van Dj Mike S. werden nog wat ramen extra afgetaped zodat het echt weer zaterdagavond was! Hij vervolgde met een aantal sterke bekende Trance & Hard House platen. Voor een wel erg zomerse zondagochtend was het best druk. Resident Dj van de Pacha Dj Quest was niet weg te slaan uit de Pacha, hij draaide de zaterdagavond ervoor en was blijven hangen. Ook zijn set werd goed ontvangen door het publiek

Waar je in de Pacha op Ibiza entertainment uit kooien kan verwachten, kwam hier de Chillnight danseres gewoon lekker het podium op tussen de mensen.
En zelfs de uitsmijters vonden het veel leuker beneden op de dansvloer dan aan de deur, helaas konden ze alleen maar moeilijk kijken. Bovendien ook geen van alle dansen, maar ja, daar zijn ze destijds ook niet voor binnen gelaten.



Resident van Chillnight Dj Melvin W. mocht de zaak afsluiten maar bakte er weinig van: niemand wilde weg. Pas rond 13h00 werd het rustiger en met 25 graden Celsius buiten geen slecht idee om naar het strand te gaan en verder te chillen.

Free fruit & Candy was kwijt maar een goed begin van de zondag was Chillnight Special absoluut! De volgende Chillnight is op zo.25 augustus in de Pacha van 07h00 tot 14h00.



Agenda:
7 SEPTEMBER, CHILLNIGHT ON TOUR THE RETURN, TILBURG
15 SEPTEMBER, X-S AFTERPARTY, DEN HAAG 04:00 - 09:00
29 SEPTEMBER, THE LAST 07:00 - 14:00
17 OKTOBER, CHILLNIGHT ON TOUR, UTRECHT, 22:00 - 07:00
13 OKTOBER, CRAZYLAND AFTERPARTY, 07:00 - 14:00
27 OKTOBER, THE LAST, 07:00 - 14:00
16 NOVEMBER, CHILLNIGHT ON TOUR, CLUB LATIDO, AMSTERDAM

Tekst en foto's:Jurienne

www.chillnight.nl

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws