Beachbop 3, Bloemendaal, 28 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Zon, zee en mooie mensen

Helemaal af! Zo kan je Beachbop numero 3 wel omschrijven. En hoe komt dat? Nou simpelweg omdat het de mooiste dag van de zomer van 2002 was. Tot eergisteren nog geen mooie dag gehad en plots is het 30 graden. En wat doen we dan? Dan scheuren we 'en masse' met zijn allen naar het strand. Dit zijn gelukkig allemaal smalle provinciale wegen dus het was weer een lekkere bende op de wegen. Een ideale tijd is ook moeilijk aan te geven. Het waren nu juist de vroegkomers die het zwaar te verduren hadden. Reistijden van een dikke vijf uur zijn vernomen in de wandelgangen! En dat waren dan de mensen die het juist rustig aan hadden gedaan op zaterdag om zo vroeg op het strand aan te komen. Voor ons was het wel laat geworden zaterdagavond. Wij hebben dus pas om vijf uur de hitte getrotseerd om vervolgens om half zeven s'avonds het eerste vernieuwde Heineken flesje met liefde aan de mond te zetten.

Tekst:Chris
Foto's:Alex


Erick E



Roog


Wat je bij aankomst op het strand aantreft is eigenlijk alleen maar met foto's te beschrijven. Het is een grote zee van mensen die allemaal lachen, drinken en dansen. Het is bijna niet voor te stellen dat er mensen zijn die dit niet leuk vinden! Het enige wat je zou kunnen verzinnen is het feit dat het nu wel erg druk was! Dit is ook de oorzaak van het vrij sumiere report en het beperkte aantal foto's. Na het betreden van het strand was het zaak om zo snel mogelijk een plekje te zoeken en vooral niet teveel te gaan lopen. Het was zo warm en druk dat een kijkje nemen bij een andere tent niet echt bevordelijk was voor de stemming. Dus zijn wij gecrashed bij 'de Kust' en hebben onze hotspot niet meer verlaten. Hier was het maximaal feest! De heerlijke tunes van Roog en Erick E kregen werkelijk de meest houterige hark aan het dansen. De zomerhit van dit jaar, Layo & Bushwacka, kwam uiteraard voorbij. Maar ook het hoogtepunt van vorig jaar werd even dunnetjes over gedaan. Want daar was ze weer: Robin S. met 'Show me Love.' Beachbop, je moet er eigenlijk niet te veel woorden aan vuil maken. Beachbop moet je beleven, voelen, ruiken en over je heen laten komen! Kortom in augustus weer lekker met zijn alle in de file om er wederom een fantastisch feest van te maken!

We zijn uiteraard erg benieuwd hoe het bij de andere tenten is geweest! Hoe was Jori Holkonen? Kreeg Quinten de Rozario de mensen aan het dansen bij Woodstock? En wie draaide er bij Bloomingdale? Kortom: leef je uit in het forum!






De in- en uittocht


Review Beachbop 1

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws