Metz on Sunday @ Prinsestheater, R'dam - 16 juni

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Marcello sluit Metz-seizoen waardig af

Na een succesvol seizoen heeft afgelopen zondag de laatste editie van Metz on Sunday in het Prinsestheater plaatsgevonden. In dit seizoen heeft de organistie een flinke groep vast Metz publiek weten te krijgen die vanavond allen aanwezig waren. Hierbij opgeteld een heerlijke set van Marcello en er mag verondersteld worden dit dit een goede afsluiting van het eerste Metz-seizoen was.

Tekst: Remko
Foto's: Nash


Net als bij de vorige editie was het een warme zondag die vooraf ging aan dit avondje stappen. Veel mensen hebben waarschijnlijk eerst de warmte op de terrasjes of de verkoeling van de schaduw opgezocht, want ook vanavond kwam het allemaal wat later op gang. Niet veel mensen zullen zich dus tegoed gedaan hebben aan het warme en koude buffet, dat bij deze avonden altijd klaar staat bij binnenkomst.


Marcello was in elk geval een goede afsluiting van dit Metz-seizoen. Een heerlijke mix bracht hij ons, dit op zo'n niveau dat er heerlijk op gedanst kon worden, maar dat tegelijkertijd nog even gesocialised kon worden.
De set van Franco Rolini werd ingeluid met een trommelaar die in een aantal sessies de platen begeleide met trommels, hi-hats en percussie. De muziek raakt hierdoor wel wat op de achtergrond, maar tussen de trommelsessies door komen de bekendere nummers uit de boxen. Als afsluiting was het The Frank die mocht doordraaien tot iedereen weer na middernacht voldaan naar buiten ging om aan een nieuwe week te gaan beginnen.



Metz on Sunday heeft in dit halve jaar een goede en redelijk gevestigde naam weten op te bouwen. Vooral de edities waarbij Erick E, de eerste keer Mar Y Sol, Roog en deze keer Marcello kunnen tot de betere edities gerekend worden met volle zalen, zomerse muziek, goeie sfeer en gezellige mensen. Na dit succes zal in het volgende seizoen weer een vervolg komen van dit concept, alleen dan weer met nieuwe guest dj's op de line up en frisse ideeen kwa entertainment.


Wel kan er deze zomer waarschijnlijk nog twee keer genoten worden van een Super Metz, welke dan op zaterdagavond plaats zullen vinden. De eerste editie zal plaatsvinden op zaterdagavond 20 juli, meer info zal tegen die tijd op Love2party te vinden zijn.



Prinsestheater


Love2party Metz on Sunday & Super Metz archief:
19 mei (Roog)
8 mei (Cross)
21 april (LaCroix)
31 maart (Marcella)
17 maart (Mar Y Sol)
17 feb (Mar Y Sol)
20 jan (Mark van Dale)
23 dec (Roog)
18 nov (Michel de Heij)
21 oct (Erick E)

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws