Lucky Strike Dance Awards, Cubic - Adam, 23 mei

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Professionele uitreiking en een amateuristisch feestje...

Opgelucht of neergeslagen, er werd wat afgediscussieerd nadat de laatste award was uitgereikt. Van doorgestoken kaart was geen sprake, de uitreiking werd namelijk volgens de officiele wijze onder toeziend oog van een notaris uitgevoerd.

Tekst : Tim
Foto's : Claudia




zusjes?



de winnaars

De enigszins teleurgestelde Benny Rodrigues, die de award voor beste doorbraak aan zijn neus voorbij zag gaan, mocht in de grote zaal openen. Je kon zien dat het publiek nog voornamelijk uit mensen uit de 'scene' bestond. Velen van hen liepen er hip bij. En als je hip bent, dan kan of mag je niet dansen. Benny had dus de moeilijke taak om het publiek tocht enigszins te vermaken, hetgeen zeer moeizaam verliep.


Tiesto blij!



Ted 'MTC'

Geweldig!!

In de kleine zaal deed Brian S zijn muzikale ding, en om toch een beetje het feestgevoel te creeren, liet hij menige dance-klassieker de revue passeren. Daar deze zaal voorzien was van goede VJ beelden, leek het hier een stuk gezelliger dan in de grote zaal.




Misha & Afke

Na Benny mocht niemand minder dan Danny Howells 'the wheels of steel' beroeren. Ook hij had in het begin van zijn set moeite om het publiek op gang te krijgen. Halverwege zijn set waren er ook nieuwe mensen (de normale bezoekers) bijgekomen en leek het even of hier toch nog een goed feest zou losbarsten. In de andere zaal blies Roog, hoe kan het ook anders, het dak eraf. Roog is volgens het grote publiek de beste in zijn soort en daarom kun je er niets op aanmerken dat hij voor de tweede achtereenvolgende keer een award voor beste house/garage dj heeft gewonnen.


Roog



Marxman & Jack & Kabouter

Marcello

Vreemd was het dat na de set van Roog (02.00 uur) het leek alsof de Cubic leegliep. Terry Francis, toch niet een van de kleinste jongens in de housewereld, draaide voor een handjevol liefhebbers. Een diepe set zette hij neer die helaas voor hem alleen de eerdergenoemde liefhebbers kon waarderen. Aanvankelijk werd gepland deze zaal tot 04.00 uur open te houden, maar als gevolg van het teruglopende aantal bezoekers koos de organisatie ervoor om de ruimte vroegtijdig te sluiten.


Benny R

Jay Samuel



Michel & nieuwe vriend??

RR Workshop, beter bekend als het duo Remy & Roland Klinkenberg, stond inmiddels in de grote zaal 'live' hun muziek uit de kastjes ten gehore te brengen. Progressive-geluiden overheersten met hier een daar een stevige uitschieter die het publiek deed opleven. Voor Michel de Hey (wederom winnaar van de beste techno dj) de moeilijke taak om de laatst overgebleven bezoekers nog flink los te schudden. En wederom bleek dat hij de enige echte winnaar van deze award kon zijn, want het laatste uurtje vloog werkelijk met alle positieve gevolgen van dien voorbij. Met een flinke portie techno sloot hij de avond waardig af.


Danny Howells



Michel & Ring

waar is dat haar?


Al met al kunnen we stellen dat de uitreiking van de LSDA-ringen een succes was. Het feest dat volgde was echter een schaamteloze en amateuristische vertoning. Hoe tegenstrijdig...

De winnaars

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws