Diesel Party @ Las Palmas, Rotterdam, 20 apr

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports


Geslaagd feest ter ere van opening Diesel-store in Rotterdam

Las Palmas, gesitueerd op de Wilhelminakade in Rotterdam was afgelopen zaterdagnacht het strijdtoneel van 'The Fight Of The Century'! Benny Rodigues en Laidback Luke namen het tegen elkaar op, eveneens Mr. Wix en DJ Real. Ook vond er een spectaculaire 'Debut Fight' plaats in een groots opgezette boksring temidden van de grote zaal.




Mr. Wix (the chocolate boy wonda) en DJ Real(el canario) hadden plaats genomen in de grote zaal om er samen even flink op los te knallen. Dit in combinatie met MC 'Fit-Sudden Attack of Illness' en Mc Rollarocka. Dat werd een aardige, muzikale strijd, met veel afwisseling. Er ontstond zelfs spontaan een breakdance-cirkel! Heel cool om te zien, de sfeer zat er goed in!




Er was genoeg vermaak!
Zoals dus ook Benny en Luke die in het andere zaaltje te vinden waren: het kleinere cafe-gedeelte. Ontzettend knusjes daardoor, maar wel een knetterhard geluid door de te grote boxen. En de lampen waren wat fel en warm, maar zo leek het inderdaad net een cafe-sessie! Het was een supervette combi en duidelijk merkbaar dat ze er zelf ook erg veel zin en lol in hadden. Ondanks de beperkte ruimte werd er flink gedanst. Het was overal een gezellige mix van genodigden en aanhangers van de diverse muziekliefhebbers, allen gepast gekleed! En voor wie even wilde bijtanken, waren er genoeg bars en zit/hangplekjes.




Wat minder waren de mobiele, 'porto potti festival-toilethokken', die gelukkig wel schoongehouden werden. Een pluspunt daarentegen was de gratis garderobe met aardig wat personeel en ruimte, dat was mooi geregeld! Al met al een geslaagde avond! Nu maar hopen dat Diesel snel weer een reden verzint om te feesten.





Tekst: Brenda
Foto's: Nash

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws