Maximaal, A-dam Studio's - 02-02-02

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Super sfeertje, super feestje!




Feestbeest?

Laidback Luke!

De Amsterdam Studio's waren afgelopen weekend het decor voor het enige officiele 'Wedding event' van de trouwdag van Max en Wax. In diverse kranten hadden al artikelen gestaan over dit feest dus de verwachtingen waren hoog gespannen. Bij aankomst met de auto konden we meteen doorrijden. De twee Euro voor een parkeerplek is dan ook geen geld voor een beveiligde parkeerplaats in Amsterdam. De rij voor de deur was eveneens erg kort, binnen 5 minuten na aankomst werden we onderworpen aan een strenge doch vriendelijke controle door de portiers. In de ontvangstzaal die eveneens als chill-out fungeerde was er gelegenheid om de jassen op te hangen, drankmuntjes te kopen (a twee Euro per stuk), drinken te halen en lekker te zitten aan een van de tafeltjes met rieten stoelen. Zowel bij de garderobe als bij de muntenverkoop was geen rij te bekennen.

Via een klein gangetje, waar tevens de entree voor de Vip-ruimte was, kwam je in de Royal Ballroom waar op dat moment Ricky Rivaro het publiek al flink aan het opwarmen was. De zaal was rondom voorzien van wandvullende gordijnen, verder waren er 3 danspodia en een groot podium voor de dj. De zaal was verder niet echt spectaculair gedecoreerd, maar was wel erg sfeervol verlicht. Achter de dj was een groot projectie scherm waar, naast de vj beelden, de mededeling stond dat om 1 uur het koninklijk paar werd verwacht. Om twaalf uur nam Laidback Luke plaats achter de draaitafels voor een 3 uur durende set.


Mark van Dale

Roog


Aangezien het nog te vroeg was voor het koninklijk paar, zijn we eerst een kijkje gaan nemen in de tweede zaal waar Marnix aan het draaien was. Via een gang achter in de Royal Ballroom lopen we langs de toiletten en de sigarettenstand de andere zaal in. De kleine zaal heeft aan de linkerkant een langgerekt danspodium met tafeltjes en stoeltjes. Deze zaal is wat donker, dit komt vanwege de zwarte doeken langs de kant. Deze zaal heeft wel grote puntige opblaasbare decoraties en een grote glitterbol aan het plafond. Het enige minpuntje bij beide zalen zijn de toiletten. In de kleine zaal is er maar 1 voor de heren en 1 voor de dames de wachttijd is dan ook te lang.

Eenmaal in de grote zaal was het wachten op het koninklijke paar. Hier stonden we naast een enorme Breezer fles. Daar hebben we ons kapot gelachen om mensen die net als wij dachten dat de enorme fles een opblaasbaar exemplaar betrof en daar wel even tegen aan konden slaan, duiken, vliegen etc. terwijl dit gewoon van plaat materiaal was. Kwart over 1, eindelijk was het dan zover. De beveiligingsmensen van de BVD maken de weg vrij voor W.A. en Maxima, de zaal op zijn kop! Echt leuk dat ze de moeite hebben genomen om even langs te komen. Na ongeveer een kwartiertje nam het paar afscheid en was er nog even gelegenheid om een fotootje te nemen. Laidback Luke brengt het publiek in nog hogere sferen en ook Mark van Dale knalt in zaal 2 inmiddels flink op los.

Samenvattend kunnen we zeggen dat het een top feestje was. Dit was mede te danken aan het mooie publiek wat massaal gehoor had gegeven aan de dresscode. Maximaal sloeg dan ook met name op het aantal mooie mensen wat er die avond rondliep. Super sfeertje, super feestje!

Tekst en Foto's: Bart

Meer foto materiaal volgt...

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws