Calypso Tunes @ Calypso R'dam - 6 jan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Een Verse Geest aan het woord...

Over genot gesproken, genoten werd er naar mijn idee zeker tijdens deze roze calypso tunes. Trouwens ik zal me even voorstellen, ik ben Kickel van Schaik, en ik ben een van de Verse Geesten. Love2party heeft mij gevraagd om deze keer iets te schrijven. Het liefste iets over de organisatie. Onze organisatie, hetgeen ik altijd erg professioneel vind klinken, bestaat uit een aantal mensen die erg hard en vrijwillig voor ons werken. Wij willen maar een ding bereiken en dat is dat iedereen een
gezellige avond heeft. De rest is niet belangrijk. Onze vergaderingen bestaan ook uit 2 maandagen in de maand gezellig etend hier in mijn huis. Geen hoogdravend gedoe gewoon gezellig. De ideeen komen dan vanzelf! Kortom we gaan op een zeer vriendschappelijke manier met elkaar om.






Het thema was genot , ook al staat het thema al heel lang vast, toch loopt het deze maand wat stroever, die feestdagen ook....Dus op zondagmiddag even de stad in om nog de laatste dingen te regelen terwijl een ander de zuilen in de zaal vast zet! Vervolgens om zes uur eten we gezamenlijk in Calypso en om 7 uur gaan we beginnen, Dj op zn plek , arties klaar, camera klaar en: We zijn begonnen!



Kickel meets Benny





Onze Art genoot enorm van het paalzitten, terwijl de rest van de Arties de mensen op een leuke manier warm maakten voor de avond! De Arties zijn belangrijk die moeten de ideeen uitbeelden die het thema onderstrepen! Ook dit keer zagen zij er weer heel goed uit en hebben zij de genotswand eer aan gedaan! Op de genotswand lieten we verschilende vormen van genieten zien, de een geniet van de hollandse smartlappen, de ander van sexy danseressen! Het optimale genotsmoment dat je kon invullen werd beloond met 5 kilo chocolade!






Iedere maand doen we iets met het thema die dit jaar in het teken staan van gevoelens, en dat die soms niet geheel matchen met ons publiek dat vinden wij juist goed! Aan de hand van het gevoel geven we de avond invulling, of het is iemand van de aidsstichting of een zangeres, iedere maand proberen we buiten de vaste items zoals champagnebar, discodansvloer, fotohoek en de thematische zuilen, een ander feestje te geven! Trouwens volgende maand in het wit tijdens eenzaamheid, een thema van alledag voor veel mensen, kortom iets waar we wat mee kunnen, op de naar de volgende vergadering, en wie weet ben je er volgende maand wel helemaal alleen!







Groetjes Kickel

Verse Geesten
Foto's: Jos

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws