Metz on Sunday @ Prinsestheater, R'dam - 23 dec

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Zomerse sferen vlak voor de Kerst!

Wat doe je als je op de derde zondag van de maand niet de hele dag in, om, en nabij je bed wil blijven? Je springt onder de douche, trekt je nieuwe outfit aan en je zorgt dat je rond een uurtje of zeven voor de deur van het Prinsestheater staat!

De deur gaat voor je open en daar staat al een lekker drankje op je te wachten. De jongedame die je met een vriendelijke glimlach een Metz Ice aanbiedt zorgt er voor dat je al met een goed gevoel de zaal betreedt. Bij binnenkomst blijkt het al behoorlijk druk te zijn. De drukte bleek verwacht, want de opstelling was een klein beetje veranderd. Vorige edities stonden de tafels met eten nog vooraan, maar daar stond het nu vol met mensen. De heerlijke snacks, o.a. sushi, gehaktballetjes, toastjes met zalm en de nodige andere lekkernijen, bevonden zich deze keer achter in de zaal bij het podium, wat meer uit de loop.



Vanwege de kerst is de aankleding nog net wat knusser en DJ Robert (de man van het sfeerbeheer) draait lekkere loungemuziek op de achtergrond. De sfeer wordt er steeds beter op en als om 8 uur Dj Roog wordt aangekondigd, heeft iedereen er flink zin in.
Roog begint zijn set op een manier zoals je 's morgens wakker word, je eerst eens lekker uitrekt en met goede moed je dag begint. Na de wat rustigere beats komen de wat meer funky tunes met hier en daar een lekkere uitspatting. Een heerlijk zomergevoel straalt van de dansvloer af, zo vlak voor de kerst!



Iedereen heeft zijn opwarmertje gehad en op dat moment gooit Roog er dus ook nog even wat lekkere beats tegen aan en de zondag voelt ineens als de eerste dag van je weekend.
Na wee uurtjes swingen op de lekkere funky tunes van Roog, die overduidelijk relaxed en genietend zijn plaatjes staat te draaien, is zijn set afgelopen.
Vervolgens worden wij verrast door een saxofonist die schuin boven het publiek in de spotlights begint te spelen. Eerst solo later onder begeleiding van DJ The Frank.
The Frank geen bekende DJ, maar hij geeft wat dit publiek wil. De ene na de andere bekende in de oren klinkende sounds komen voorbij, van Fathless tot "How's your evening so far".
Iedereen die hier zijn zondagavond doorbrengt heeft er echt zin in en kijkt er ook naar uit. Dit uit zich dus in een supergezellige avond, met leuke mensen en een geweldige sfeer. De volgende editie is zondag 20 Januari en start om 18:00 uur met als guest-dj Mark van Dale. Dus zeker de moeite waard om eens een andere zondagavond te ervaren dan op de bank hangen vor de tv.



Het kan je allemaal overkomen bij Mets on Sunday iedere 3e zondag van de maand!



Reviews vorige edities Metz on Sunday:
18 nov
21 okt

Website Prinsestheater

Tekst: Jalmer & Patricia
Foto's: Remko

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws