Grooveloungs presents Wildlife, Melkweg - Adam, 23 nov

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

WILDLIFE GOES WILD! BUT HOW WAS THE LIFE?



Mister Rodrigues


In de Melkweg, gelegen in het centrum van Amsterdam, werd afgelopen 23 november het feest Wildlife georganiseerd door Groovelounge. De Wildlife feesten worden steeds bekender in Nederland en dat komt voornamelijk doordat vele grote internationale namen in het verleden al op de flyer stonden. Dj's als Jack de Marseille, Seb Fontaine, Judge Jules en Tiesto hebben gezorgd dat de Wildlife feesten uit zijn gegroeid tot kwalitatief hoogstaande topfeesten. De sound die op de Wildlife feesten wordt gedraaid kan je omschrijven als stevige uplifting house. Maar welke DJ's draaiden er dit keer in de Melkweg en hoe beleefde het publiek het feest?

Bij de melkweg aangekomen bleek dat de feestgangers die een kaartje hadden bemachtigd meteen door konden lopen. Eenmaal binnen proefde je echt de sfeer van de Melkweg. Weinig entourage, fel licht in de hal en donkere zalen. In de hal werd het blad Maxim gepresenteerd door mooie meisjes in leren outfits. De presentatietafel werd het meest bezocht door mannen. Natuurlijk!! Ook liep er een fotograaf van Maxim rond, op zoek naar een nieuw gezicht. Gevonden? Lees het in het volgende nummer...





In area II (de oude zaal) draaide de nog maar negentienjarige, maar o zo gewilde DJ Benny Roderiguez, die de mensen in de zaal echt uit hun dak kreeg. Enthousiast gefluit van de feestgangers, dansend met de handen in de lucht en goedkeurend geknik naar Benny zorgden voor een goed begin van de nog uren durende party.
In area I (The Max) draaide DJ King Unique live. Helaas was zijn set nogal saai en veel mensen stonden daar dan ook voornamelijk aan de bar iets te drinken en met elkaar te kletsen. Slechts de echte liefhebbers dansten uitbundig op de dansvloer, waar ze in ieder geval alle ruimte hadden.

In de lounge, zoals gebruikelijk het cafe van de Melkweg, was het stil en daardoor nogal ongezellig. Dit keer geen plek om lang te blijven hangen. Inmiddels was in Area 1 DJ King Unique vervangen voor DJ Jani en hij kreeg de dansvloer wel vol. Heerlijke swingende housemuziek galmde nu door deze zaal, evenals in area II waar DJ Jaimy draaide. De namen van de dj's zeiden niet veel mensen wat. Maar dat mocht de pret niet drukken.



Laidback Luke
Montana




Voor velen kwam het feest pas echt goed op gang door het programmeren van twee DJ's tezamen: Laidback Luke en Montana. Allebei hebben zij een eigen muziekstijl. Deze twee stijlen werden door elkaar gebruikt en afgewisseld, waarbij de technostijl overheerste en dat had een spetterend effect op het publiek. Dit keer wist het publiek wel wie deze twee DJ's waren. Sommigen waren zelfs speciaal voor hen naar de Melkweg gekomen! Rond een uur of vier vertrokken de eerste partygangers en werd het wat rustiger. Het was voor velen een topfeest, waar echt 'wild' gegaan werd en de sfeer van 'life' zeer te leven was.

Auteur: Sabina
Foto's: Tim

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws