Paradox, Amsterdam Studio's - 27 okt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Gene Farris zegt af!

De Amsterdam studio's zijn zeer gemakkelijk te vinden. Je neemt Afslag S111 en je rijdt er zo tegenaan. Een pluspunt is dat er in de omgeving meer dan genoeg parkeergelegenheid is. Bij aankomst werden we prima begeleid naar weliswaar een betaald, maar beveiligd parkeerterrein.

Bij binnenkomst werden we vriendelijk ontvangen en konden na een strenge fouillering doorlopen. De garderobe was van een dusdanige omvang dat we de jassen in een recordtijd hadden opgehangen en binnen konden gaan kijken.
De eerste ruimte die we tegenkwamen was de technozaal. Dit was een extra tent die als het ware naast de Studio's was opgebouwd. Helaas waren hier erg weinig mensen aanwezig en was het ook nog een beetje koud.
De volgende zaal waar we tegen aanliepen was zeer mooi gedecoreerd. De muziek werd vergezeld van VJ-beelden op de grote witte muren. De verschillende Boedha-beelden langs de dansvloer maakten er een sfeervol geheel van. En de muziek werd verzorgd door niemand minder dan Erick-E.





Via een gangetje kwam je op de eerste etage waar je kon loungen. Onder het genot van gezellige muziek liggend op een bed, kon je hier bijkletsen en even tot rust komen. Bij binnenkomst van de 3e zaal mochten we Marcella aanschouwen. In deze zaal was het lekker druk en de temperatuur was ook wat behaaglijker. Ook in deze zaal waren mooie VJ beelden achter de DJ te zien en werden de lange witte muren gebruikt voor verschillende decoratieve doeleinden. Helaas heeft Gene Farris moeten afzeggen. De reden is niet bekend gemaakt. De andere Amerikaanse dj Onioz draaide na Marcella lekkere soulvolle house dat de sfeer ten goede kwam. Brian S mocht in deze zaal afsluiten en met gouwe ouwe als 'Disco's Revenge' van Gusto ging de zaal lekker los.




De organisatie had veel gedaan om een leuke sfeer te creeren d.m.v. danseressen, ballonnen, mooie visuals en andere decoraties. Hier zijn ze dan ook aardig in geslaagd. Al met al was het best een gezellig feest, jammer alleen dat Gene Farris niet is komen draaien en dat het over de hele avond iets te rustig bleef om in alle drie de zalen de juiste sfeer te krijgen.





Tekst en foto's: Tim

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws