Metz on Sunday @ Prinsestheater - Rdam, zo 21 okt

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports



Metz on Sunday, wat afgelopen zondag plaatsvond in het Prinses Theater, is een nieuw concept in Rotterdam. Een bizarre mix van dance, loungen, mode, klassiek, talkshow, jazz, chillen, snacken en socializen melde de preview ons, en daar lijkt niks aan gelogen.

Tekst:Yuri
De ontvangst begint al goed; het welkomstdrankje bestaat nog steeds. Voordat de garderobe wordt bereikt, bruist de champagne al in de hand. In de eerste uren ligt vooral de nadruk op de laatste drie werkwoorden, chillen, snacken en socializen. Op de achtergrond draait een dj onopvallend zijn meest relaxte plaatjes. De muziek is achtergrond, de dj is van het zogenoemde sfeerbeheer. De conversatie staat centraal, lekker bijpraten en lekker eten is het devies.
Een grote tafel in het voorste gedeelte van het sfeervolle zaaltje is rijkelijk uitgedost met hapjes. De jongens van de catering lopen af en aan.

Om halfnegen stopt de muziek. Frank, de talkshow-host kruipt in de rol van Ron Brandsteder, om een vraaggesprek met Erick E aan te gaan; waarom heet je eigenlijk Erick E? Geen moeilijke vragen, maar het is ook geen moeilijke avond, lekker losjes, het is zondag!
Zodra Erick E achter de draaitafels plaatsneemt, komt hier verandering in. Met de rust is het gedaan, de dansvloer stroomt vol en de loungebanken gaan aan de kant. Hij begint met soulvolle nummers als 'Guitarra G', om geleidelijk over te gaan in stevigere housebeats.

Evenals het voedsel en de drank, gingen ook de beats er in als koek!


Metz levert hiermee van 18 tot 24 uur een totaal concept van entertainment. Een avondje eten, drinken en dansen met een vleugje exclusiviteit. De volgende Metz on Sunday vindt plaats op 18 november onder muzikale begeleiding van Michel de Hey. Wederom voor de toegangsprijs van fl 32,50, dus incl. diner!

Banda Sonora - Guitarra G
De preview van Metz on Sunday 21 oktober

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws