Sound Architecture, Stubnitz R'dam - 21 juli

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Sound Architecture, The loveboat edition!

In het kader van Rotterdam Culturele hoofstad 2001 hadden de heren van Sound Architecture er een internationaal gebeuren van gemaakt. Een feestje in de grootste haven van de wereld, gehouden op een Russisch schip en met Duits personeel.
De omgeving en het schip zelf gaven de ideale sfeer voor een feest als Sound Architecture. Het schip was gelegen aan de slechte kant van de Hotel New York kade, naast een kale vlakte en een vervallen pakhuis. Maar vooral het schip zelf werkte mee aan het underground gehalte van deze aflevering. Het was een oud Russisch transport schip waarop resident-dj Joachim al een keer in Duitsland had gedraaid.



Deze loveboat bestond vooral uit roestige steile trapjes en donkere gangetjes. Toen ook nog eens de stroom een tijdje uitviel was het feest compleet. Zelfs de noodverlichting begaf het onder het geweld van de Sound Architecture Dj's.
Toen de vooroorlogse nucleaire krachtbronnen weer waren aangeslingerd kon het feest echt beginnen. Bij zo'n lokatie hoort natuurlijk maar 1 soort muziek: rouwe Techno. En die was er met o.a. T!M, Seutek en Joachim. The Loveboat



Erg gezellig was het ook op het zonnedek van de Stubnitz. Onder het genot van een drankje kon hier worden gebabbeld over de veiligste route naar beneden. Alleen was het voor sommige nog een behoorlijk stap om hun drankje te bestellen. De vele Smirnoffjes Ice en de baslijnen van Dave Clarke tijdens Extrema deden de gemiddelde conversatie aan de bar geen goed.

'Een witte wijn graag!'
'Was? Wein?'
'Ja, wijn!'
'Rot oder weis'
'Wattuh?'
'Rot oder weis?'
'Heiss? Ja behoorlijk vooral in die kelder!'
'Nein, rot oder weis?'
'Oh, wijn, doe maar rood!'


voor meer info over de lokatie:
www.Stubnitz.com



Tekst: Chrischz
Foto's: :::ReMkO:::

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws