Red or Dare, Nighttown Rotterdam - 23 juni

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Nighttown Rotterdam stond vanavond weer in het teken van Red Or Dare. De grote zaal en de Basement waren weer compleet omgetoverd in het rood. Om het publiek direct al bij binnenkomst in de rode stemming te krijgen, werd iedereen een glas Red Bull aangeboden, dit geserveerd in een mooi champagneglas.

Het was in het begin van de avond nog vrij rustig, alleen de Basement was een beetje aan het vollopen. De stemming was vrij relaxed, iedereen was echt nog een beetje aan het warmdraaien. Het duurde vrij lang voordat de grote zaal gevuld werd maar rond half 3 was het gelukkig wel redelijk vol. Er werd goed gedraaid door de dj's. In de grote zaal stond Harry Lemon 8 zijn uitstekende dj-kunsten te vertonen.

De muziek stond vanavond in het teken van de oudere platen, dus de ene klassieker na de andere vloog om je oren, zoals: 'Nighttrain', 'The House Of God' en 'Our House Music', echt heerlijk mooie herinneringen ophalen dus. Er begon een lekkere sfeer te ontstaan en de meeste mensen hielden zich ook aan de dresscode. Vervolgens nam dj Ron het van Lemon 8 over. Ron heeft staan draaien tot een uurtje of half 6. Hij draaide de wat hardere klassiekers.

Jammer dat Nighttown niet helemaal vol was maar het was toch wel een heerlijke avond. Echt een aanrader voor de mensen die het oude gevoel weer even wil meemaken.
















Foto's en tekst: GastauteurJos Kottmann

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws