Syntech, Club Corona - Kijkduin, 12 mei

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

De zomer komt weer in de buurt, en daar horen natuurlijk de strandfeestjes bij. De organisatie van Syntec had zich geen beter weer kunnen wensen. Daarop hadden ze waarschijnlijk ook niet gerekend, omdat alle muziek uitsluitend overdekt te horen was.

Laidback Luke en Remy stonden op de lijst om het seizoen van de strandfeesten in te luiden. Helaas viel het optreden van Luke wat tegen. Was het omdat hij zo vroeg op de avond moest draaien, was het een zonnesteek of had het een andere reden? Hoe dan ook, we zijn toch beter van hem gewend.

Jerome draaide wel erg goed en dat werd ook prima ontvangen door de aanwezigen. Remy begon niet helemaal op zijn best. Erg op de trance gericht werd zijn set een beetje saai en kreeg hij zijn publiek niet los. Halverwege echter vond hij het goede knopje, en knalde zijn muziek de strandtent uit. Hoewel hij op het einde terug viel op de langzamere techhouse, was het een geslaagde set.

Druk was het niet in Club Corona. Het zaaltje met downtempo classics was zo goed als leeg, van de buitenzitjes werd geen gebruik gemaakt (geen muziek!) en het handje vol mensen op de dansvloer was moeilijk aan het dansen te krijgen.

Een herhaling van dit feest kan zeker aanbevolen worden, maar dan wel over een maandje of twee als het hoog zomer is, en een lagere entreeprijs. Vijfenveertig gulden voor een feestje als dit is wel te veel, maar misschien ligt dat aan de locatie.













Pictures by Limp Wizzkid!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws