Clubsoundz 'Sweets' club Tropicana - Rotterdam 3 feb

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Gekleed in 'zoete' kledij werd club Tropicana betreden. De zaal zou een grote zoete ruimte zijn. Maar bij binnenkomst bleek niets van dat alles. Een roze dingetje hier en een roze dingetje daar. Niet echt dat je zegt dit is aangekleed als een groot luilekkerland. Een grote flyer aan de muur lichtte ons in. De brandweer van Rotterdam had alle decoratie weg laten halen met het oog op brandveiligheid. Bleek dat alle decoratie 4 keer ge-inpregneerd was (volgens de voorschriften), maar de brandweer vond het risico toch te groot. Beetje jammer van de brandweer als je je aan de regels houdt.




Bij binnenkomst Benny Rodrigues aan de knoppen. De zaal was nog half vol en rustig en Benny had zijn platen hierop aangepast. Veel is hier echter niet over te zeggen want binnen 10 minuten was het Ronald Molendijk de het roer overnam. Het tempo werd wat sneller en Molendijk had er best zin in. Best aardige ruimte ruimte trouwens Club Tropicana. Lijkt een beetje op het zwembad met veel palmen en andere begroeingssoorten. 2 verdiepingen en kan dus makkelijk 1000 - 1500 mensen herbergen.



Anyway, Molendijk draaide lekker. Het begon inmiddels vol te stromen en voorzichtig werd de dansvloer betreden alwaar het flink druk was. De mannen van PMP-events hadden goed hun best gedaan op het reclamefront. Reeds 1 uur en Erick E verscheen ten tonele. Hij nam over van Molendijk en schroefde de beats nog wat verder op. Dit klonk lekker. Het publiek kon dit zeker waarderen en gejuich steeg op uit de zaal ten teken van bevestiging.



Om een uur of drie was het over en sluiten voor Erick en was het de beurt aan Stephen. Vermaard om zijn vaste avonden in de IT werd er wel wat verwacht van hem. Niks van dit alles. Het tempo omlaag en tijd om rustig op te gaan bouwen. Dit was niet de bedoeling. Je zag ook links en rechts de eerste mensen afdruipen. Net toen wij op het punt stonden om het voor gezien te houden begon het weer leuk te worden. Maar ja, met de jas al aan is het warm dansen. Jammer dat we Perales niet gezien hebben, die scheen heel behoorlijk bezig geweest te zijn.




Leuk concept, leuke djs. Benieuwd wat PMP-events en Clubsoundz ons nog meer gaan brengen

Visit the website of PMP-Events

Out soon Clubsoundz website

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws