Calypso Tunes, Calypso 2001 - Rotterdam, 7 jan

Partyscene Redactie | 1 januari 2005
party reports

Wat is wijsheid?

Zondagavond ben ik daar niet achtergekomen, want de zoektocht naar de vier wijsheden strandde al snel in een feest der herkenning. Tunes die je weer 15 lieten voelen waren ook deze keer in overvloed aanwezig. From disco to dance. Van "last night a DJ saved my life" tot "Can't you feel a brand new day", van Micheal Jackson tot De La Soul. Alle ingredienten waren aanwezig en het was goed te merken dat Joost van Bellen en Ronald Molendijk er zin in hadden. De verlichte discovloer was goed gevuld met een wat ouder hip publiek, mooi aangekleed in het blauw.




Deze derde aflevering van Calypso Tunes was druk bezocht. Zo druk dat om halftien de garderobe al vol was. Verwachtten de Verse Geesten niet zoveel mensen, of werden ze meegesleept door de zomerse deuntjes? Gelukkig was de sfeer zo gemoedelijk dat dikke winterjassen werden toevertrouwd aan hoekjes op de grond, of achter een gordijntje.



De sfeer was inderdaad 's zomers: mooie mensen, vele glimlachen, en grote hitte. Het leek een rendez-vous van iedereen die van het Rotterdamse uitgaansleven houdt. Ook het percentage vrouwen was hoog deze zondagavond, wat de ambiance ten goede kwam.



Nog een laatste complimentje aan de dames en heren van Verse Geesten: de tijden van dit feest zijn geweldig. Als de muziek stopt, heb je het idee dat het drie uur 's nachts is, maar de wijzertjes op je horloge staan op twaalf. Er is alleen een nadeel, als je na dit geweldig swingende feestje buiten staat, krijg je zin in meer. Doorgaan naar het Maastheater, als je maandag vroeg op moet, is ook geen wijsheid! Maar wel leuk.




Photos by: Jos

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws