3 video's die je rotdag weer goedmaken

Peter Güldenpfennig | 28 mei 2015
video


(Fotografie: Vladislav Solovov)

Videoclips komen in soorten en maten. Sommigen zijn bizar, anderen zitten vol met goede ideeën, weer anderen zijn gewoon boring. Video's die je rotdag weer goedmaken zijn jammer genoeg schaars.Wel weten we dat dansen gelukkig maakt. Hell, er bestaat zelfs danstherapie. Dus als het even niet meezit bookmark dan deze drie video's die we voor je hebben geselecteerd. We beloven niet dat ze helpen je problemen op te lossen, maar een lach op je gezicht toveren moet wel lukken. En dat is een hoop waard!

De vette choreografie van AXYZM

De video die zogenaamde 'movement designers' AXYZM hebben gemaakt op de muziek van JACK Ü's 'Take U There' is er één die je keer op keer terugkijkt. De perfecte M.C. Escher-esque choreografie in combinatie met kunstig camerawerk doet je bijna applaudisseren aan het einde van de video. Wellicht niet helemaal dus, maar het tovert in ieder geval wel een glimlach op je gezicht.

World Order's 'Have A Nice Day' is een echte feel good-video

Met een titel als 'Have A Nice Day' moet de video wel geschikt zijn voor dit artikel toch? En dat klopt dan ook want wat het Japanse World Order doet in deze clip ligt een beetje in het verlengde van wat AXYZM doet, maar dan net wat weirder. Lekker feel good-muziekje ook trouwens.

De Cat Lady Dance is wtf-materiaal in het kwadraat

Het 'what de fuck???'-momentje van de week, deze video van dansers Amymarie Gaertner & Glitch, met muziek van Scott & Brendo (overigens hier gratis te downloaden). We zeggen niets, maar je bek valt open waarna je niet anders kan dan keihard lachen. Ook voor Oreo-liefhebbers prima geschikt trouwens. En ja, dat is een ding tegenwoordig.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws