Kijken: Ultra Music Festval Miami aftermovie 2015

Mark Hofman | 29 september 2015
video


Het is al weer even geleden, maar Ultra Music Festival 2015 was pittig gaaf! Geweldige stages, heerlijke sets en prachtig weer. Om zo'n geweldig festival een goede aftermovie te geven is een zware taak, maar hij is ontzettend gaaf geworden!

Jaar in jaar uit is Ultra een iconisch festival voor de edm-scene. Elk jaar komen fans van over heel de wereld in maart naar Miami om helemaal los te gaan. De grootste artiesten staan op de stages en de beste en nieuwste tracks worden gespeeld. De aftermovie is elk jaar weer genieten maar dit jaar is de veertien minuut durende video wel ontzettend goed gedaan.

In combinatie met tracks van onder andere Skrillex, Oliver Heldens (Hi-Lo), Martin Garrix en meer, is de video fantastich, de beelden zijn goed geschoten en tof bewerkt. Door de effecten die in de aftermovie zitten lijkt het net alsof je naar een bioscoopfilm zit te kijken. De juiste beelden geven je het gevoel dat je echt wat gemist heb als je daar niet was en geeft je zin om er bij de volgende editie bij te zijn.

https://www.youtube.com/watch?t=765&v=F0xoBUDUYyo

 

 

Check hier de aftermovie van Tomorrowland 2015.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws