Vier de opening van het festivalseizoen mee met The Prophet's 'Caramba!'

Peter Güldenpfennig | 24 mei 2016
video

Niet alles hoeft altijd maar serieus te zijn, ook niet wanneer het een release van The Prophet betreft. En wanneer Rob Gee de vocalen verzorgt wordt het nog een tandje komischer. We hebben het hier over 'Caramba!' waar The Prophet de opening van het festivalseizoen mee viert.

The Prophet - 'Caramba!'

De track is een lekkere stevige klapper waarbij geregeld een Mariachi-sample voorbij komt. En dus de vocalen van Rob Gee die over weinig gaan dan een dj die zichzelf gek maakt, maar waarschijnlijk denkt cooler te zijn dan dat 'ie is. Denken we. Maakt het uit? Nee hoor, zeker niet als we de coole video bekijken.

De clip doet wel denken aan Gigi D'Agostino's 'Bla Bla Bla' of 'The Riddle', maar is uitgebreider en leuker om naar te kijken, maar bovendien: meer herkenbaar. We bedoelen maar, wie kent het gevoel niet, verloren struinen over het veld van een festival op zoek naar je vrienden, drank of iets anders?

In ieder geval is 'Caramba!' de perfecte track om een, hopelijk, te gek festivalseizoen te vieren. Aan ons en The Prophet zal het niet liggen in ieder geval, laat dat seizoen maar komen!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws