Kijken: De korte film van Skrillex en Wiwek

Thomas Keulemans | 19 augustus 2016
video

Eerder deze week brachten we al super tof nieuws over het filmdebuut van de Nederlandse dj Wiwek. Samen met niemand minder dan Skrillex bracht hij een korte muziekfilm uit van 18 minuten, die gisteravond in Los Angeles in première ging. Uiteraard waren de heren beiden aanwezig in het volgepakte Ace Hotel, waar de première plaats vond. De film is een productie van de Canadese filmmaker Jodeb en is echt de moeite van het kijken waard.

'Still In The Cage'

De film, die Still In The Cage heet, vertelt een donker, ietwat surrealistich verhaal. Het volgt de levens van drie vrienden die besluiten een ​​boot te stelen en daarmee te gaan varen en zo hun problemen te ontvluchten. Langs de oever van de rivier vallen ze in de handen van een gevaarlijke stam, die hen meeneemt en met al hun gebruiken kennis leert maken. Ze worden gedwongen een bepaald drankje te drinken, waarna ze worden opgesloten in een kooi, om hun acceptatieproces in de stam te voltooien. De muziek van Skrillex en Wiwek zorgt voor de nodige extra spanning!

LEES OOK: Skrillex en Nederlandse Wiwek maken filmdebuut

Skrillex en Wiwek verantwoordelijk voor filmmuziek

In de film zitten meerdere tracks van zowel Wiwek als Skrillex, die bovendien ook samen een track produceerden die in de film is opgenomen. De muziek vind je terug op The Free And Rebellious EP:

Wiwek over het maken van de film:

'Het is het grootste project waar ik ooit aan heb deelgenomen en een geweldige ervaring om het visuele gedeelte te zien samenkomen tot één grote creatieve smeltkroes.'

Bekijk hieronder de volledige 18 minuten durende film Still In The Cage.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws