Kijken: Axwell op Ultra Singapore

Ivo Mollemans | 13 september 2016
video

Nu Ultra Singapore is afgelopen verschijnen er een hoop sets online. Een van de meest opvallende daarvan is de solo set die Axwell draaide op de mainstage van het festival. Naast Axwell stonden ook Marshmello, Deadmau5, DJ Snake en Kygo als headliners op Ultra.

Axwell als solo act

In de set van Axwell zijn, zoals je van hem verwacht, een hoop hits en nummers van Swedish House Mafia verwerkt. Tracks die voorbij komen zijn ‘Greyhound’, ‘Antidote’ en natuurlijk ‘One’. Daarnaast draaide de dj een aantal geweldige mashups met vocalen van onder andere ‘Lean On’, ‘Save The World’ en ‘Show Me Love’. Deze vocalen in combinatie met bekende dance anthems zorgen ervoor dat het publiek geen moment stil hoeft te staan.

LEES OOK: Meer namen Zuid-Amerika tour Ultra bekend

Axwell sloot zijn set af met de track ‘Sun Is Shining’ welke hij samen met Ingrosso heeft gemaakt. Hij zorgde ervoor dat het hele publiek de zaklamp van hun telefoon tevoorschijn haalde wat zorgde voor een zee van lichtjes. Het is wel duidelijk dat Axwell dus ook als solo artiest nog erg sterk in de dance wereld staat.

De hele set van Axwell op Ultra Singapore is hieronder te bekijken.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws