Martin Garrix op vakantie

Rick Francissen | 21 september 2016
video

Martin Garrix

Op 15 en 16 september vond Ultra Bali plaats op een van de eilanden van Indonesië, Bali. Vlakbij de populaire badplaats Kuta vond het festival plaats in de Potato Head Beach Club. Met een dikke line-up waar onder andere Afrojack, deadmau5, Matador en Nicole Moudaber op stonden beloofde het een flink feest te worden. Martin Garrix stond ook als headliner op het festival en besloot in de aanloop naar het evenement de omgeving te verkennen en legde dit vast met cameraman Damian Kars.

LEES OOK: Martin Garrix op de Vogue cover

Martin Garrix op Bali

Vaak hebben dj’s met een drukke agenda als die van Martin Garrix geen tijd om voor of na een optreden de omgeving rondom het evenement te verkennen. Deze keer lagen de kaarten iets anders en daarom besloot de dj een paar dagen van tevoren al naar Indonesië te vliegen en de highlight’s van Bali mee te pakken voordat hij na zijn optreden bij Ultra Bali weer verder moest.

De video laat zien waar Bali voor staat. Prachtige stranden, tempels, rijstvelden en regenwoud. Uiteraard zie je ook een deel van Martin Garrix zijn optreden op Ultra. Het nummer ‘Sun Is Never Going Down’ wat je op de achtergrond hoort, liet de dj voor het eerst horen tijdens zijn optreden bij Ultra Miami afgelopen maart. Geniet in de onderstaande video mee met de vakantie van Martin Garrix.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws