Kijken: eindshow van Defqon. 1 Australië

Ivo Mollemans | 25 september 2016
video

Hét evenement voor elke harddance liefhebber is het jaarlijks terugkerende Defqon. 1. Het evenement word zowel in Nederland als in Australië gehouden en beide edities zijn ieder jaar weer uitverkocht. Afgelopen weekend werd de Australische editie gehouden in Sydney met onder andere Wildstylez, Gunz For Hire, Brennan Heart en natuurlijk nog veel meer grote namen uit de hard dance scene.

LEES OOK: Kijken: Q-Dance eindshow op Mysteryland

Q-Dance, de organisator van het festival, staat sowieso al bekend om hun te gekke shows met veel licht. Zo was ook hun endshow op Mysteryland weer één groot spektakel. De prestatie die deze organisator keer op keer neerzet op het gebied van licht en geluid is er een waar maar weinig anderen aan kunnen tippen.

Defqon pakt flink uit

Uiteraard laat de organisator Q-Dance de mensen thuis ook deels meegenieten van het spektakel. De officiële beelden van de endshow zijn namelijk geüpload en deze geven een goede indruk van de sfeer tijdens het festival. Zoals gebruikelijk werd er weer flink uitgepakt met special effects. Onder andere lasers, strobe lights, moving heads en natuurlijk heel veel vuurwerk werd ingezet om ervoor te zorgen dat de endshow een onvergetelijke ervaring is geworden voor de bezoekers. Tijdens de eindshow was de muziekkeuze in Australië minder breed dan je misschien zou verwachten. Het werd namelijk veelal bij hardstyle gehouden zonder naar rawstyle of hardcore. Toch is de endshow nog steeds super hard en zeker het kijken waard!

Tracklist:

Noisecontrollers – Down Down (Down Version)

Audiofreq, Code Black & Toneshifterz - Dragonblood (Official Defqon.1 Australia Anthem 2016)

Alpha² & Ran-D – Blinded

Wildstylez – Encore

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws