Kijken: Dumpert filmt de werkplek van Hardwell

Ivo Mollemans | 28 september 2016
video

In de serie ‘Dumpert filmt je werkplek’ gaan de mannen van Dumpert bij mensen langs om vervolgens vast te leggen wat zij precies doen als werk. In vorige afleveringen waren ze al langs geweest bij een boerin, het KNRM en de politie. Deze aflevering besloten ze het echter iets groter aan te pakken en dus gingen ze langs bij een show van Hardwell terwijl hij optrad bij Ushuaïa op Ibiza.

Dumpert te gast bij Hardwell

Als je aan Dumpert denk, dan denk je vooral aan de filmpjes vol leedvermaak of onzinnige grappen. Toch lijken de mannen van Dumpert zich wat in te houden in het bijzijn van Hardwell. Gebruikelijk voor de serie is dat ze drie vragen stellen aan degene bij wie ze langs gaan. Om te beginnen vragen ze naar de positieve kanten van het werk, vervolgd door de negatieve kanten. Als afsluiter word er nog gevraagd wat het beroep dat diegene uitoefent nou eigenlijk betaald. Op die laatste vraag gaf Hardwell, zoals misschien al te verwachten is, geen direct antwoord. Dat hij niet weet hoeveel hij precies voor een optreden in Ushuaïa verdient zegt genoeg. Voor de antwoorden op de andere vragen moet je het filmpje hieronder zelf checken.

LEES OOK: ADE 2016: Armin van Buuren, Hardwell en Afrojack in 538DJ Hotel

Naast de voor en nadelen van het werk komen we ook te weten waar de voorkeur van Hardwell ligt als hij filmpjes op Dumpert kijkt. Hij zegt zelf erg graag naar filmpjes te kijken waarin leedvermaak voorkomt, maar het liefst kijkt hij toch kattenfilmpjes.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws