Kijken: The Weeknd & Daft Punk ‘Starboy’

Rick Francissen | 30 september 2016
video

Startboy - Daft Punk & The Weeknd

De samenwerking tussen Daft Punk en The Weeknd heeft veel stof doen opwaaien. Vooral rondom het Franse dj duo Daft Punk werden de geruchen zo groot mogelijk opgeblazen. De samenwerking en een gelekte foto van een flyer van Lollapalooza Chili waarin beide artiesten op de line-up staan zouden een wereldtour voor Daft Punk kunnen betekenen. Voor The Weeknd betekenen deze geruchten alleen maar veel goeds. Alle aandacht die de single krijgt zal zijn nieuwe album waarop ‘Starboy’ zal verschijnen alleen maar vergroten. Dat de samenwerking een succes is, is dus wel duidelijk. De videoclip van ‘Starboy’ is nu ook uit om de hype nog wat aan te dikken.

LEES OOK: Wat zijn de plannen van Daft Punk in 2017

Videoclip Starboy

Zanger Abęl Makkonen Tesfaye, die beter bekend staat als icoon voor The Weeknd, neemt de hoofdrol aan in de videoclip. Nadat hij op een hardhandige manier wordt uitgeschakeld zie je hem in een nieuwe outfit terug. Met een heilig kruis wat roze oplicht slaat hij het huis waarin hij zich bevindt kort en klein. Vervolgens zie je hem in een hele dikke auto rondrijden met een mysterieuze hond met blauwe ogen op de bijrijdersstoel.

De videoclip was al genomineerd voor best video award bij de MTV EMA’s voordat deze al was uitgebracht. Kortom je moet hem snel gaan checken!

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws