Check deze geniale grap in de metro

Ivo Mollemans | 26 oktober 2016
video

Elke dag komen er wel video’s online van mensen die grappen uithalen. De ene keer loopt dit goed af, maar soms ook slecht. Toch blijft men het leuk vinden om andere mensen te grazen te nemen of om gewoon met een ludieke actie de straat op te gaan. Dat laatste is ook wat de groep jongens uit onderstaande video heeft gedaan.

LEES OOK: Checken: Luca Perra's 'Ciao Luca' Podcast #3

Metro wordt nachtclub

De groep had een deel van de metro omgetoverd tot nachtclub. Met bouncer, propper en beveiliging werd het nog bijna geloofwaardig ook. Met lint hadden ze een deel van de metro afgezet en versierd. Natuurlijk hoort er ook muziek in een club en ook dat was aanwezig. De video ging viral via de Facebook pagina van The LAD Bible en is op deze pagina alleen al inmiddels 2,5 miljoen keer bekeken. Een aardig aantal voor iets wat als flauwe grap bedoeld was.

Toch is het idee op zich best wel leuk. Het kan overal uitgevoerd worden en beperkt zich niet tot de metro. Daarnaast vallen ze niemand echt lastig en ook de mensen die toevallig voorbijkomen zien eens wat anders dan normaal. Wie weet zien we binnenkort nog wel een echte nachtclub ontstaan in een metro ergens ter wereld.

Meld je aan voor de
en ontvang het laatste partynieuws